Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
noodle flip top cardboard fold pack boxes
pasta bekers Wok To Go Bekers bedrukt met logo! noodle flip top cardboard fold pack boxes pastabeker noodle box oriental food noodlebox foodpail karton noodle flip top cardboard fold pack boxes foodpail kraft flip top container smartserve flip top box cardboard  smartserve noodle box karton bedrukt bruin eco look noodle box wok to go bekers bedrukt Wok To Go Bekers bedrukt met logo! Wok To Go Bekers bedrukt met logo! Wok To Go Bekers bedrukt met logo! noodle flip top cardboard folded pak boxes brown kraft noodle flip top cardboard fold pack boxes noodle flip top cardboard fold pack boxes noodle flip top cardboard fold pack boxes noodle flip top cardboard fold pack boxes noodle flip top cardboard fold pack boxes noodle flip top cardboard fold pack boxes

Wok To Go Bekers bedrukt met logo!

SKU:
99MIY016

Omschrijving

De foodpails, ook wel smartserve, wok to go of pasta bekers genoemd zijn te bedrukken aan de buitenzijde tot 4 kleuren en kunnen in de magnetron! Zowel in standaard wit karton of in de bruin kraft ECO uitvoering kun je jouw onderneming prachtig presenteren! Op deze pagina kun je snel, eenvoudig en zonder wachten op offertes jouw prijs berekenen voor zowel de Noodleboxen als de Wok To Go bekers voorzien van jouw ontwerp of logo! Toch vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Wok To Go Bekers bedrukt met logo!

SKU:
99MIY016

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 450 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 450 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende box toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien van toepassing.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de boxen drukken. De levertijden van de boxen gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte Noodleboxen of Wok To Go bekers

De rechthoekige noodle boxen of de ronde wok to go bekers, wie kent ze niet! Pasta's, rijst, salades of noodles worden vaak verpakt in deze bekers. Het ziet er leuk uit en het is erg functioneel. De handige flappen zijn makkelijk te sluiten en weer te openen zonder dat ze dichtvallen tijdens het genieten van die lekkere maaltijd! Onze wok to go bekers of de foldbox zijn volledig te bedrukken in diverse kleuren met eigen ontwerp, logo of naam. Er zijn vele mogelijkheden, je creativiteit kan werkelijk niet op! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte noodleboxen of foodpails met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de Noodleboxen of wok to go bekers definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de box of beker wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan zijn gezonden is de levertijd ongeveer 7-9 weken omdat deze producten in Europa worden gemaakt. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen geen extra kosten voor het verzenden van de bedrukte noodleboxen of wok to go bekers in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Noodleboxen: De noodlebox is gemaakt van stevig karton in wit of ECO bruin kraft met een PE coating en kan aan de buitenzijde wordt bedrukt met 4 kleuren. Deze flip top noodleboxen kunnen tevens in de magnetron, bestaan uit 1 stuk en zijn leverbaar in de maten wit: 480ml (280 grams), 780ml (330 grams) en 960ml (330 grams) en bruin ECO kraft: 480ml (275 grams), 780ml (275 grams) en 960ml (275 grams). De verpakking is in strengen van 50 stuks waarvan er 9 in een doos zitten (450 stuks per omdoos). Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Wil je de hele box rondom bedrukken? Of helemaal inkleuren? Ook dat kan! Neem daarvoor contact met ons op.

Wok to Go food pail: De foodpails, ook wel smartserve, wok to go of pastabekers genoemd zijn ook te bedrukken aan de buitenzijde tot 4 kleuren en kunnen in de magnetron. De bekers zijn gemaakt van 295 grams massief wit karton met een 15 micron PE coating maar ook in een ECO variant namelijk; bruin kraft! De bekers zijn niet composteerbaar maar de uitstraling is natuurlijk en geeft jouw opdruk een ware BIO uitstraling! Er zitten 50 stuks in een sleeve en 9 sleeves in een overdoos. (450 stuks per omdoos). Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Drukkleuren en clichékosten: De kleuren die op de wok to go bekers kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren die PMS kleuren benaderen. Je kunt deze kleuren zelf aanleveren vervolgens zoeken wij voor jou de meest bijpassende kleur. Indien je geen PMS kleuren hebt wordt de standaard kleur uit ons kleurenpallet gekozen. Alle wok to go bekers worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de wok to go beker zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichékosten zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!