Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Vloerstandaard voor poetsrol en indrustriepapier
Vloerstandaard voor poetsrol en indrustriepapier Vloerstandaard voor poetsrol en industriepapier

Vloerstandaard voor poetsrol en industriepapier

SKU:
99258043

Omschrijving

Metaal afrolsysteem voor industrierollen voor gebruik van sterke industriële poetsrollen die met name worden gebruikt in de Automotive. Bij fabricage en onderhoud in de automotive is een schone werkomgeving uitermate belangrijk. Wij leveren pluisarm, sterk absorberend poetspapier in een wegwerpvariant. Onze producten zijn tevens uitermate geschikt voor het opruimen van grove vervuiling. Daarnaast hebben wij handreinigers van het merk Dreumex die speciaal voor sterke vervuiling ontwikkeld is. Garagebedrijven en werkplaatsen kunnen niet zonder!

Specificaties

Meer informatie
In doos 1 stuk
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Grijs
Materiaal Metaal
Afmeting 450x900x450mm
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 500x740x100

Vloerstandaard voor poetsrol en industriepapier

SKU:
99258043

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 38,13 Excl. BTW € 46,14 Incl. BTW
€ 46,14 Incl. BTW € 38,13 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1 stuk
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Vloerstandaard voor poetsrol en industriepapier Materiaal: metaal Afmeting: 45 x 90 x 45cm Kleur: grijs Aantal per pak: 1 stuk Metaal afrolsysteem voor industrierollen voor gebruik van sterke industriële poetsrollen die met name worden gebruikt in de Automotive. Bij fabricage en onderhoud in de automotive is een schone werkomgeving uitermate belangrijk. Wij leveren pluisarm, sterk absorberend poetspapier in een wegwerpvariant. Onze producten zijn tevens uitermate geschikt voor het opruimen van grove vervuiling. Daarnaast hebben wij handreinigers van het merk Dreumex die speciaal voor sterke vervuiling ontwikkeld is. Garagebedrijven en werkplaatsen kunnen niet zonder!