Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
flushable toallitas toalhitas wipes eco
Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo! flushable toallitas toalhitas wipes eco fris doekske vivafresh verfrissings servetje luxe natte servett citroen servetje verfrissingsdoekjes luxe wet nap roll it flushable eco flush Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo! flushable toallitas toalhitas wipes eco flushable toallitas toalhitas wipes eco Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo

Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo!

SKU:
99MIY017

Omschrijving

Verfrissingsdoekjes met jouw eigen logo tegen de allerlaagste prijzen! Na het eten van de spareribs of na het pellen van de garnalen of misschien wel na het verslinden van die overheerlijke burger is hygiëne erg belangrijk. De geïmpregneerde servetten in een sachet die voorzien kunnen worden van jouw naam of logo zijn leverbaar in de basic uitvoering met Aloë Vera, met Citroen of de luxe composteerbare én doorspoelbare uitvoering met een groter en dikker servet met een vleugje citroen om je handen weer helemaal schoon te maken. Op deze pagina kun je snel en eenvoudig jouw prijs berekenen voor de 4 verschillende types verfrissingsdoekjes die wij aanbieden.

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Verfrissingsdoekjes bedrukt met logo!

SKU:
99MIY017

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 500 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 500 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor het betreffende zakje toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de zakjes drukken. De levertijden van de zakjes gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte sachets voor verfrissingsdoekjes 

Verfrissingsdoekjes met jouw eigen logo tegen de allerlaagste prijzen! Op deze pagina kun je snel en eenvoudig jouw prijs berekenen voor de 4 verschillende types verfrissingsdoekjes die wij aanbieden. Na het eten van spareribs of na het pellen van garnalen of misschien wel na het verslinden van die overheerlijke burger is hygiëne erg belangrijk. De geïmpregneerde servetten in een sachet die voorzien kunnen worden met jouw naam of logo zijn leverbaar in de basic uitvoering met aloë vera, met citroen of de luxe uitvoering met een groter en dikker servet met een vleugje citroen, kamille of groene thee. 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de zakjes (sachets) waar de geïmpregneerde servetten in verpakt zitten definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de sachets wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-9 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte verfrissingsdoekjes in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Met Citroen: Verpakt in een 60x80mm sachet welke bedrukt kan worden met jouw naam of logo zit een 45 grams servet van 14x20cm die geïmpregneerd is met water, alcohol en citroen. De sachet is gemaakt van papier met een verdichte PE coating. De kraft BIO versie zit verpakt in zakjes van 68x100mm en de doekjes zijn 16x20cm. Beide zijden zijn te bedrukken zonder extra kosten. De sachets zitten verpakt in een dispenserdoos van 500 stuks met handige opening aan de voorzijde. Er zitten 4 dispenserdozen in een omdoos. Bij een afname van slechts 3 omdozen kun je de verfrissingsdoekjes al voorzien van jouw logo! 

Met Aloë Vera: Verpakt in een 60x80mm kraft kleurige sachet welke bedrukt kan worden met jouw naam of logo zit een 45 grams servet van 12x20cm die geïmpregneerd is met Aloë Vera. De sachet is gemaakt van kraft met een PE coating. Beide zijden zijn te bedrukken zonder extra kosten. De sachets zitten verpakt in een dispenserdoos van 500 stuks met handige opening aan de voorzijde. Er zitten 4 dispenserdozen in een omdoos. Bij een afname van slechts 3 omdozen kun je de verfrissingsdoekjes al voorzien van jouw logo! Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Luxe Wet Nap met geur naar keuze (biologisch afbreekbaar): Verpakt in een langwerpige 145x40mm aluminium kleurige sachet welke bedrukt kan worden met jouw naam of logo. In het sachet zit een dik 50 grams composteerbaar airlaid servet van 20x24cm die geïmpregneerd is met water, alcohol en een vleugje citroen, kamille of groene thee én oplosbaar en doorspoelbaar is! De sachet is gemaakt van zilverkleurig kraft en PE van 50mu dik. Beide zijden zijn te bedrukken zonder extra kosten. De sachets zitten verpakt in een dispenserdoos van 320 stuks met handige opening aan de voorzijde. Er zitten 4 dispenserdozen in een omdoos. Bij een afname van slechts enkele omdozen kun je de verfrissingsdoekjes al voorzien van jouw logo!  

De clichekosten van de verfrissingsdoekjes met jouw logo zijn gratis! Cliche's zijn nodig om jouw ontwerp op het sachet te drukken en worden ook wel sleeves of stempels genoemd. Bij een bedrukking van 100% rondom is voor elke kleur een cliche nodig.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!