Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Vensterzakken bedrukt met logo! kraft broodzak met logo opdrukken 14448 261038 Vensterzakken bedrukt met logo!
kraft broodzak met logo opdrukken
SKU
99MIY124

Vensterzakken bedrukt met logo!

Vensterzakken of broodzakken welke in diverse maten leverbaar zijn en geheel plastic-vrij! Papieren vensterzakken worden veel gebruikt door broodjeszaken over de gehele wereld en zijn daarom ook erg populair. Je kunt de inhoud goed zien door het cristal papieren... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende papieren zakken toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de zakjes drukken. De levertijden van de papieren zakken gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte vensterzakken met kraftpapier

In vele broodjeszaken zijn vele soorten maten van papieren zakjes te vinden. Naast hygiëne zijn de zakjes ook geschikt om je bedrijf mee te promoten door ze te voorzien van een logo of naam. De zakjes zijn uitgevoerd in bruin kraft van 36 grams per m2. Tevens kunnen de papieren zakken gedeeltelijk aan de voorzijde en volledig op de achterzijde worden bedrukt. Je kunt kiezen uit de vele formaten om zo de best passende vensterzak voor jouw product te vinden. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte papieren vensterzakken met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de papieren vensterzakken definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de zakken wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte vensterzakken in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: In bruin kraft papier met cristal papieren venster zijn de ECO look papieren zakjes te voorzien van een eigen ontwerp. Het bruine kraft papier geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren.  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de zakken kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle zakken van papier worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de zakken zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de papieren zakken zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter