Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten

Samples Bestellen

Kan ik een voorbeeld ontvangen?

Ja, in de meeste gevallen kan dat! Onze producten zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Wij snappen dat je het product wat je groot wilt inkopen van tevoren graag even in het echt wilt zien of proberen.

Bekijk (Heeft dit je vraag niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.)

Is er een maximaal aantal te bestellen proefmonsters?

Ja, je kan van maximaal 10 verschillende producten één proefmonster bestellen. Wil je toch meer proefmonsters ontvangen, neem dan even contact met ons op!

(Heeft dit je vraag niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.)

Hoe vraag ik proefmonsters aan?

Je kunt proefmonsters bestellen door het product "Proefmonsters" met art. nr. 9999 in onze webshop te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling vragen wij je een lijstje samen te stellen met de artikelen waarvan je graag een proefmonster wilt ontvangen en deze naar ons te mailen.

Bekijk (Heeft dit je vraag niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.)

Kost dit geld?

Ja, wij vragen €10.56 voor het verzamelen, verpakken en het versturen van de proefmonsters. Let op: buiten de Benelux gelden additionele verzendkosten.

(Heeft dit je vraag niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.)

Wanneer kan ik mijn proefmonsters verwachten?

Samples verzamelen kost even tijd. Natuurlijk proberen wij de samples zo snel mogelijk te verzamelen. Wij proberen je bestelling binnen circa 5 werkdagen te verzenden. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een e-mail met track & trace gegevens.

(Heeft dit je vraag niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.)