Vacuum kookzakken 250x300mm

SKU: 99016149

Omschrijving

Onze vacuümzakken zijn geschikt voor het verpakken van levensmiddelen die je langdurig wilt bewaren in de koeling of in de vriezer. Dit kan maanden en zelfs jaren! De zakken kunnen in de magnetron en je kunt de zakken koken of stomen tot een maximale temperatuur van 121 graden Celsius. Ook zijn ze geschikt voor sous-vide bereidingen! (Sous-vide is een Franse benaming voor vacuümgaren. Etenswaren worden in een laag water op een lage maar wel constante temperatuur gegaard en het wordt veelal toegepast voor vlees, vis, groente en desserts.)

Specificaties

In doos 1000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Transparant
Materiaal PA + PP
Afmeting 250x300mm
Dikte 85μm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) 121°C
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Kook
Afmeting verpakking (mm) 540x345x180

check-circle Op voorraad

boxed-icon In doos 1000 stuks
Aantal
Samen staan ze sterk Dit vinden we nou écht iets voor jou
Pansaver diep 2,4L 1/6GN 007 ECO Pansaver diep 2,4L 1/6GN 007 ECO
Op voorraad
In doos 100 stuks
€ 43,15 € 52,21
Foodwipes desinfectie doekjes kleinverpakking Desinfectie doekjes  foodwipes kleinverpakking
Op voorraad
In doos 1 stuks
€ 7,45 € 9,01
Handschoenen Nitril poedervrij Groen M Handschoenen Nitril Cat III poedervrij Groen M
Op voorraad
In doos 100 stuks
€ 9,95 € 12,04
Poetsrol MiNi 1 laags 120m hoogwit Poetsrol MiNi 1 laags 120m hoogwit
Op voorraad
In doos 12 rol
€ 25,44 € 30,78
Omschrijving: Vacuüm kookzakken 250x300mm Dikte: 100mu Afmeting: 250x300mm Kleur: transparant Temperatuur: 121 graden Onze vacuümzakken zijn geschikt voor het verpakken van levensmiddelen die je langdurig wilt bewaren in de koeling of in de vriezer. Dit kan maanden en zelfs jaren! De zakken kunnen in de magnetron en je kunt de zakken koken of stomen tot een maximale temperatuur van 121 graden Celsius. Ook zijn ze geschikt voor sous-vide bereidingen! (Sous-vide is een Franse benaming voor vacuümgaren. Etenswaren worden in een laag water op een lage maar wel constante temperatuur gegaard en het wordt veelal toegepast voor vlees, vis, groente en desserts.)