Vacuum kookzakken 150x250mm

SKU: 99016139

Omschrijving

Onze vacuümzakken zijn geschikt voor het verpakken van levensmiddelen die je langdurig wilt bewaren in de koeling of in de vriezer. Dit kan maanden en zelfs jaren! De zakken kunnen in de magnetron en je kunt de zakken koken of stomen tot een maximale temperatuur van 121 graden Celsius. Ook zijn ze geschikt voor sous-vide bereidingen! (Sous-vide is een Franse benaming voor vacuümgaren. Etenswaren worden in een laag water op een lage maar wel constante temperatuur gegaard en het wordt veelal toegepast voor vlees, vis, groente en desserts.)

Specificaties

In doos 1000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Transparant
Materiaal PA + PP
Afmeting 150x250mm
Dikte 85μm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) 121°C
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 275x180x225

check-circle Op voorraad

boxed-icon In doos 1000 stuks
Aantal
Samen staan ze sterk Dit vinden we nou écht iets voor jou
Vacuum kookzakken 150x200mm Vacuum kookzakken 150x200mm
Op voorraad
In doos 1000 stuks
€ 54,71 € 66,20
Vacuum kookzakken 300x400mm Vacuum kookzakken 300x400mm
Op voorraad
In doos 500 stuks
€ 107,11 € 129,60
Vacuum kookzakken 200x300mm Vacuum kookzakken 200x300mm
Op voorraad
In doos 1000 stuks
€ 104,72 € 126,71
Vacuum kookzakken 250x300mm Vacuum kookzakken 250x300mm
Op voorraad
In doos 1000 stuks
€ 132,11 € 159,85
Omschrijving: Vacuüm kookzakken 150x250mm Dikte: 80mu Afmeting: 150x250mm Kleur: transparant Temperatuur bereik: 121 graden Onze vacuümzakken zijn geschikt voor het verpakken van levensmiddelen die je langdurig wilt bewaren in de koeling of in de vriezer. Dit kan maanden en zelfs jaren! De zakken kunnen in de magnetron en je kunt de zakken koken of stomen tot een maximale temperatuur van 121 graden Celsius. Ook zijn ze geschikt voor sous-vide bereidingen! (Sous-vide is een Franse benaming voor vacuümgaren. Etenswaren worden in een laag water op een lage maar wel constante temperatuur gegaard en het wordt veelal toegepast voor vlees, vis, groente en desserts.)