Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
bedrukte laminaat folie maaltijd folie foil lamination topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln topseal folie direct
topseal-folie-bedrukkken-SDF-disposable-discounter-bedrukte-folie-maaltijd-seal-film-lidding-print-topseal-disposables-verpakking-siegeln
SKU
99MIY721

Topseal folie bedrukt met logo!

In supermarkten zijn levensmiddelen nagenoeg altijd verpakt met een bedrukte folie voorzien van een logo of een ontwerp. De folie maakt het product aantrekkelijk en bevat informatie over het product zoals een barcode, de naam en waar het product uit bestaat. Door de jaren heen is de techniek om deze folies te bedrukken sterk verbeterd en zien wij de mooiste afbeeldingen en illustraties om de koekjes, snoep en maaltijden heen gew... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 Rol
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 Rol
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens

Instructies:

Je kunt je ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de topseal folie direct toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS welke wij zullen benaderen met onze eigen kleuren.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via de mail of via dezelfde website een drukproeven sturen van het definitieve ontwerp alvorens wij de topseal folie gaan drukken. De levertijden van de topseal folie gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Bedrukte Topseal folie voor maaltijden of verpakkingen!

In supermarkten zijn levensmiddelen nagenoeg altijd verpakt met een bedrukte folie voorzien van een logo of een ontwerp. De folie maakt het product aantrekkelijk en bevat informatie over het product zoals een barcode, de naam en waar het product uit bestaat. Door de jaren heen is de techniek om deze folies te bedrukken sterk verbeterd en zien wij de mooiste afbeeldingen en illustraties om de koekjes, snoep en maaltijden heen gewikkeld of geseald. Een eigen ontwerp of logo op deze folies was voorheen ook alleen weggelegd voor de grote afnemers en producenten. Tot nu! Je kunt namelijk bij Disposable Discounter deze folies al laten bedrukken vanaf een paar rollen! Zo kun je een maaltijd of een zakje een fantastische uitstraling geven en jouw merk meer onder de aandacht brengen!  Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat bedrukte topseal folie met jouw logo of ontwerp kost! 

Topseal folie bedrukken in hoeveel kleuren?

De opdrukken zijn bijzonder scherp (HD) en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming. De ontwerpen worden in benaderbare PMS kleuren gedrukt en dit is mogelijk tot een full color bedrukking. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. De aanleverspecificaties sturen wij je op na het plaatsen van een bestelling. 

Levertijd

De topsealfolie wordt in Nederland bedrukt en de levertijden variëren tussen de 5 en 7 weken na goedkeuring van de drukproef. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

Kwaliteit & Formaten

Topseal folie sealen op maaltijdverpakkingen behoeft wat aandacht. Niet alle folie seal namelijk op elke verpakking. De folie die bij ons te bedrukken is kan gebruikt worden voor het topsealen van maaltijdverpakkingen maar er kunnen ook zakjes van worden gemaakt. 

De folie die wij bedrukt aanbieden is een laminaat folie die bestaat uit 2 lagen. Een bovenlaag gemaakt van 12 micron PET materiaal en een onderlaag van 40 micron CPP materiaal. De folie heeft dus een dikte van 52 micron en wordt doorgaans een laminaat folie genoemd. De folie sealt voornamelijk op verpakkingen gemaakt van PP materiaal. Denk aan maaltijdschalen en cups. Wil je zakjes bedrukken dan kan dat tevens met deze folie omdat de folie daar ook geschikt voor is. 

Maaltijd verpakkingen sealen met onze topseal folie is de perfecte combinatie. Dit omdat de folie érg goede sealeigenschappen heeft. De folie is helder en voorzien van een Anti Fog laag en is peelable. Dit houdt in dat de folie na het verwarmen van de maaltijd in de magnetron of oven eenvoudig van de verpakking te verwijderen is. 

De maten die wij aanbieden op de webwinkel zijn de meest voorkomende maten. Heb je een andere maat in gebruik dan dat wij aanbieden neem dan gerust contact op, wij kunnen ook deze maten vast en zeker bedrukken. 

Handig: bekijk onze review over het verpakken van maaltijden om een goed beeld te krijgen over onze folies en maaltijdverpakkingen KLIK