Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo!
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo! Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo! Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo! prof wit stap 3 40cm Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo! Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo! prof stap 2 wit opdruk Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo!

Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo!

SKU:
99MIY008

Omschrijving

Populaire Tissue servetten bedrukt met eigen logo!

De presentatie op tafel kun je versterken door een servet te voorzien van een logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie die je bij de standaard bedrukte servetten kunt vinden omdat ook wij het milieu erg belangrijk vinden! De servetten zijn hygiënisch en naast reclame ook de sfeermaker in je onderneming! Meer informatie over onze servetten vind je onderaan deze pagina!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Tissue servetten 2 laags bedrukt met logo!

SKU:
99MIY008

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt de ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor het betreffende product toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Servetten

Servetten zijn er te kust en te keur in vele soorten, maten en kwaliteiten. In restaurants, fastfood bedrijven, cateraars, pretparken en zelfs in het vliegtuig worden dagelijks servetten gebruikt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste kwaliteit tissue servetten servetten tegen de allerlaagste prijzen! Van compact en nova vouw servetten voor op de counter tot ECO tissue servetten van 100% gerecycled materiaal zijn nu te bedrukken met jouw ontwerp, naam of logo!  Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken bedrukte servetten, maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt je onderneming extra goed presenteren! Maak extra sfeer met frisse kleuren of gebruik in plaats van een onderzetter een cocktail servetje! Bij ons kun je ze voorzien van jouw eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat jouw bedrukte servetten met logo of ontwerp kosten! 

Servetten bedrukken

De servetten zijn te bedrukken tot 3 kleuren en de prijs is all in! Je kunt zelf het ontwerp aanleveren of door een reclamebureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Logo's, teksten, alles kan op een servet worden gedrukt. De lichte servetten zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Lichte opdrukkleuren zullen je ontwerp niet goed laten zien. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 4-6 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte servetten in de Benelux!

Kwaliteit & Formaten

Professional Tissue 2 laags: de meest verkochte servet voor professioneel gebruik! De tissue 2 laags servetten worden geleverd in een cocktail servet van 25cm of een 33cm en 40cm met een 1/4 vouw en 1/8 vouw en kunnen tot 3 kleuren worden bedrukt met een naam, logo of ontwerp. De servet is mooi zacht met een gepreagde rand. Ook is het mogelijk om een gekleurde servet te voorzien van jouw logo of ontwerp. De standaard kleur kan dan worden gekozen uit de beschikbare kleuren en daarop wordt dan jouw logo gedrukt. Een mooie servet die in veel horeca gelegenheden wordt gebruikt! 

Alle servetten worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om je eigen indeling te maken binnen het drukvlak! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!