Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Thermobox voor maaltijden 3 vaks
Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks Thermobox voor maaltijden 3 vaks
Duni logo

Thermobox voor maaltijden 3 vaks

SKU:
99255780

Omschrijving

Voor toepassing met gesealde trays of met deksel. Houd je maaltijden perfect warm met onze thermoboxen van EPP schuim materiaal! Je wilt natuurlijk dat de maaltijd warm aankomt bij je klant. Met onze thermoboxen ben je daar zeker van! De thermoboxen zijn wat dieper zodat je ook maaltijdschalen tot wel 55mm diep kan verpakken in deze thermoboxen. de 3 compartimenten zijn zo ingericht dat er veel verschillende verpakkingen in passen. Een menuschaal met soep en een sausje of 2 kartonnen take away kilobakken, hoe creatief ben jij met het vullen van deze thermobox? Door de slimme afscheiding van de compartimenten blijven de warme gerechten tot wel 2 uur warm en de koude gerechten koud. Om deze reden zie je onze thermoboxen ook veel bij Tafeltje-Dekje maaltijdbezorging en voor kant-en-klaar maaltijden!

Specificaties

Meer informatie
In doos 1 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 50 dozen
Kleur Zwart
Materiaal EPP
Afmeting 460x325x115mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -10 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 120 °C
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) 14 °F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 248 °F
Afmeting verpakking (mm) 455x320x105

Thermobox voor maaltijden 3 vaks

SKU:
99255780

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 32,19 Excl. BTW € 38,95 Incl. BTW
€ 38,95 Incl. BTW € 32,19 Excl. BTW
Levertijd +/- 4 dagen
In doos 1 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Thermobox voor maaltijden 3 vaks Materiaal: epp Afmeting: 460x325x115mm Kleur: zwart Voor toepassing met gesealde trays of met deksel. Je houd je maaltijden perfect warm met onze thermoboxen van EPP schuim materiaal! Je wilt natuurlijk dat de maaltijd warm aankomt bij je klant. Met onze thermoboxen ben je daar zeker van! Door de slimme afscheiding van de compartimenten blijven de warme gerechten tot wel 2 uur warm en de koude gerechten koud. Om deze reden zie je onze thermoboxen ook veel bij Tafeltje-Dekje maaltijdbezorging en voor kant-en-klaar maaltijden!