Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten


Nieuwe wetgeving voor wegwerp plastic: wat gaat er veranderen vanaf juli 2023?

Belangrijke updates! Er komen nieuwe regels voor het gebruik van wegwerpbekers en -bakjes met plastic. Wat er verandert, hangt af van jouw situatie. Eet of drink je op locatie of haal je het af of laat je het bezorgen? De nieuwe wetgeving verplicht ondernemers om consumenten herbruikbare alternatieven aan te bieden of het 'bring your own' concept te stimuleren. Dit betekent dat je jouw eigen herbruikbare producten kunt meenemen naar je favoriete koffiebar of snackbar. Het is een kleine stap met een grote impact op het verminderen van plastic afval.

Consumptie voor afhalen en bezorgen

Wil jij je klanten geen extra kosten in rekening brengen? Dan hebben wij goed nieuws! Onze plasticvrije artikelen, zoals die van suikerriet, karton en papier, kunnen nog steeds gratis worden verstrekt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een herbruikbaar alternatief met een retoursysteem of om een eigen beker/verpakking mee te nemen. Vanaf 1 juli 2023 gaan klanten betalen voor wegwerpbekers en -bakjes gemaakt van plastic bij afhaal- en bezorgmaaltijden. Dit geldt specifiek voor artikelen die volledig of gedeeltelijk uit plastic bestaan.

Consumptie op locatie

Samen voor duurzaamheid! Vanaf 1 januari 2024 is het afgelopen met plastic wegwerpbekers en -bakjes op locatie. Kies voor herbruikbare alternatieven en maak deel uit van een circulair systeem voor een groenere toekomst!