Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Suikerriet Frietbakjes Bagasse Frietbak A14+1 Bruin (A20) (krimp)

Suikerriet Frietbakjes Bagasse Frietbak A14+1 Bruin (A20) (krimp)

SKU:
99946128

Omschrijving

Met de suikerriet frietbakken ben je helemaal klaar voor de toekomst! De frietbakken en snacktrays zijn gemaakt van bagasse, wat een residu is dat overblijft na het verkrijgen van suiker uit een suikerrietplant. Dit materiaal, bagasse, wordt normaliter verbrand, maar doordat de vezels erg sterk zijn is dit materiaal uitermate geschikt om er verpakkingen van te maken. Het materiaal is composteerbaar en ook in de vrije natuur breekt het binnen afzienbare tijd af omdat het pulp zich makkelijk laat ontbinden. Veilig voor de natuur, mooi om in te presenteren! Je voelt de duurzaamheid als je het product in je handen hebt! Helemaal SUP proof!

Specificaties

Meer informatie
In doos 50 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,02
Kleur Bruin
Materiaal Bagasse
Afmeting 204x120x36mm
Uitvoering A14+1 (A20)
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -20 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 200 °C
Afmeting verpakking (mm) 210x200x190

Suikerriet Frietbakjes Bagasse Frietbak A14+1 Bruin (A20) (krimp)

SKU:
99946128

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 5,14 Excl. BTW € 6,22 Incl. BTW
€ 6,22 Incl. BTW € 5,14 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 50 stuks