Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
soep to go bekers soup cups brown kraft soup to go soep to go bekers soup cups white soup to go soup to go deksel papier wit PE bruin PE
soup to go
SKU
99MIY812

Soup To Go beker karton bedrukt met logo!

In Amerika zijn ze op elke hoek van de straat te vinden, de Soup To Go bekers! Herkenbaar aan de kartonnen deksel met kleine gaatjes erin. Deze gaatjes zijn bedoeld om de druk die wordt opgebouwd door de verwarmde inhoud te kunnen laten circuleren. Hierdoor blijft de inhoud goed op temperatuur en plopt de deksel niet van de beker af. Deze soup to go bekers worden ook gebruikt voor ijs (Ben & Jerry's), pasta's en warme maaltijden... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 500 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 500 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende bekers toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons email adres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte Soup To Go Beker 

In Amerika zijn ze op elke hoek van de straat te vinden, de Soup To Go bekers! Herkenbaar aan de kartonnen deksel met kleine gaatjes erin. Deze gaatjes zijn bedoeld om de druk die wordt opgebouwd door de verwarmde inhoud te kunnen laten circuleren. Hierdoor blijft de inhoud goed op temperatuur en plopt de deksel niet van de beker af. Deze soup to go bekers worden ook gebruikt voor ijs (Ben & Jerry's), pasta's en warme maaltijden als noodles. Door de stevige kwaliteit en de dubbele coating zijn de bekers lekvrij en goed in de hand te houden. Perfect voor onderweg dus! Onze lijn kartonnen soepbekers kan volledig worden bedrukt met jouw ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de kartonnen soepbeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Snelle levering kan, maar wachten loont!

Omdat de bekers in Azië worden gemaakt is de levertijd langer. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard kartonnen bekers om zo efficiënt mogelijk te verschepen wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte soup to go bekers van karton! 

 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor de verzending in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en robuuste kwaliteit!

Het bedrukken van de soepbekers kan tot 4 kleuren. Een full color bedrukking bestaat uit 4 kleuren. De kleuren worden bepaald door PMS kleuren die een reclamebureau of ontwerper altijd bij de hand heeft. Je kunt altijd een logo of ontwerp naar ons zenden zodat wij dit kunnen omzetten naar het juiste bestand om jouw ontwerp te drukken op de soepbekers.

De formaten zijn klein (340ml 12oz), middel (473ml 16oz) en groot (750ml 26oz). De aanduiding OZ is Amerikaans en komt veel voor in bekerland. Wij vermelden altijd de inhoud van de kartonnen bekers erbij in ml. Onze soepbekers zijn van stevig karton en beter geschikt voor onderweg. Het karton is aan 2 zijden gecoat met een PE of PLA laag wat de beker beschermt tegen verzwakking door condens of vocht. Dit maakt de soepbeker uitermate geschikt voor ijs of een warme inhoud. De bruine Kraft versie heeft alleen een PE of PLA coating aan de binnenzijde. 

De kartonnen soepbekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want je wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om ervoor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!