Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
papieren frietzakken met eigen bedrukking logo papieren frietzakken met eigen bedrukking logo bedrukte frietzakken kopen papieren frietzakken met eigen bedrukking logo papieren frietzakken met eigen bedrukking logo bedrukken van snackzakken bedrukken van frietzakken eigen frietzakken met ontwerp snackzakken bedrukt met logo snackzakken bedrukken
papieren frietzakken met eigen bedrukking logo
SKU
99MIY811

Snackzakken bedrukt met logo!

Een frietje, broodje, visje of een oliebol, ze worden bijna altijd verpakt in een snackzak of pondzak. Al jaren bieden wij deze zakken aan met een neutrale bedrukking of eenvoudig in blanco. Nu kun je ook jouw eigen ontwerp of logo laten drukken op onze snackzakken! Je kunt op deze pagina eenvoudig jouw prijs berekenen binnen een paar klikken! Vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

In doos: 10 KG

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 KG
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 KG
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende zak toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de zakken drukken. De levertijden van de zakken gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte snackzakken

De snackzak is een van de meest voorkomende verpakkingen in Nederland om etenswaren in te verpakken. Snackzakken worden veel gebruikt door cafetaria's om de frietbakjes gevuld met patat in te verpakken. Het ersatz papier is geschikt voor vele doeleinden en niet alleen voor de snackbar. Denk ook aan oliebollen, vis verpakkingen, broodjes, snacks of de saté- of soepbeker die vaak in een pondzak worden verpakt. De snackzakken zijn bij ons nu ook te bedrukken tot 3 kleuren. Je kunt jouw bedrijf nu beter presenteren door een tekst of logo te drukken op de snackzak. Er zijn 2 soorten papier waarvoor gekozen kan worden namelijk; wit ersatz en bruin kraft. De bruine zakken geven een BIO uitstraling en zijn niet gebleekt. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of of logo. Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt direct online zien wat jouw bedrukte snackzakken met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de zakken definitief gaan drukken, zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de pondzak wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 4-6 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte snackzakken in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Formaten snackzakken: De snackzakken worden in diverse namen en maatvoeringen aangeduid zoals; pondzakken, snackzakken, papieren zakken, nummer 11, nummer 25 etc. Deze nummers zijn handig want de cafetaria kan niet zonder. Elke medewerker kan eenvoudig een zak pakken voor de frikandel want die weet dat de nummer 11 zak hiervoor bedoeld is. Nummer 10 is 1 ons, nummer 23 anderhalf ons, nummer 11 frikadel, nummer 25 half pond, de nummer 27 1 pond, nummer 28 2 pond en nummer 29 is 3 pond. Deze maten komen veel voor en de meest voorkomende maten zijn nummer 25 half pond en de nummer 27 pondzak. Je kunt op deze zakken in zowel wit ersatz als bruin kraft papier jouw ontwerp of logo drukken op de bovenzijde van de zak. De bruine snackzakken zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Dit omdat het papier gerecycled is en alle andere kleuren dan donkere kleuren het ontwerp niet goed zullen laten zien. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend!

Perforatie: In de tool kun je kiezen of de zak uitgevoerd dient te worden met of zonder gaatjes. Deze gaatjes zitten aan de zijkant van de zak en zijn gebruikelijk bij snackzakken. De warme inhoud (bijvoorbeeld friet) kan hierdoor luchten en blijft krokanter. Perforatie wordt daarom meestal gekozen voor deze toepassing. Perforatie in de zakken is mogelijk voor zowel de witte als de bruine uitvoering. (Niet alle formaten kunnen worden voorzien van perforatie, bv nr 10, 11, 22, 23)

Prijzen per KG: Papierprijzen zijn altijd per KG. Ook wij bieden de prijs van de bedrukte zakken aan per KG. Je kunt via onze rekenmodule eenvoudig selecteren wat jouw wensen zijn en zo ook het aantal kilo's in afname aantal invoeren; 100kg, 250kg etc. De snackzakken zitten altijd verpakt in dozen van 10kg. Bij de specificatie vind je een omschrijving van de samenstelling en daarbij ook het aantal snackzakken wat er ongeveer in een doos zit. Bedrukken van een logo of ontwerp op een pondzak kan dus al vanaf 10 dozen!  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de snackzakken kunnen worden gedrukt zijn PMS kleuren. Je kunt deze kleuren zelf aanleveren of wij zoeken voor jou een passende kleur indien je geen PMS kleuren hebt. Alle snackzakken worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de zak zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de snackzakken zijn gratis! Heb je een actie bedrukking/wijziging, dan worden er wél clichekosten gerekend met een maximum van 150 euro voor 3 kleuren. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!