Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Snackbeker karton bedrukt met logo!
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Snackbeker karton bedrukt met logo! Snackbeker karton bedrukt met logo! Snackbeker karton bedrukt met logo! gesloten middel Snackbeker karton bedrukt met logo!

Snackbeker karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY035

Omschrijving

Een koffiebeker zonder rand met een lage rand, daar lijken de snackbekers op! Een handige beker met een eigenzinnig ontwerp die veel wordt gebruikt voor kleine snacks of patat. Naast de open variant is er een snackbeker die flapdeksels heeft en zo afgesloten kan worden. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte snackbekers met logo of ontwerp kosten.

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Snackbeker karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY035

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende beker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte snackbekers van karton

Een koffiebeker zonder rand met een lage rand, daar lijken de snackbekers op! Een handige beker met een eigenzinnig ontwerp die veel wordt gebruikt voor kleine snacks of patat. Naast de open variant is er een snackbeker die flapdeksels heeft en zo afgesloten kan worden. Zo kan deze beker ook gebruikt worden voor goodies op beurzen, snoep, chocolade, bonbons of als parfum verpakking! Een handige kartonnen beker die rechtop kan staan en in diverse maten leverbaar is. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte snackbekers met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de bekers definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de puntzak wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen.

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte snackbekers in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: Zowel in wit massief karton als in bruin kraft met een ECO look zijn de kartonnen bekers te voorzien van een eigen ontwerp. De bruine kraft variant geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren.  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de bekers kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle bekers worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de bekers zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de bekers zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!