Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
bakje karton bedrukt Snackbakjes karton bedrukt met logo! frietbakjes karton met logo Snackbakjes karton bedrukt met logo! frietschaaltje karton Snackbakjes karton bedrukt met logo! Snackbakjes karton bedrukt met logo!
Snackbakjes karton bedrukt met logo!
SKU
99MIY048

Snackbakjes karton bedrukt met logo!

Een handig milieuvriendelijk open kartonnen bakje welke in diverse maten leverbaar is. Snackschaaltjes worden veel gebruikt door de grote fastfoodketens over de gehele wereld en zijn daarom ook erg populair. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Bereken je prijs
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende kartonnen bakjes toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de kartonnen bakjes drukken. De levertijden van de bakjes van karton gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte snackbakjes van karton

Welk fastfood restaurant gebruikt ze niet, de snackbakjes of ook wel schaaltjes van karton genoemd! Een handig milieuvriendelijk open kartonnen bakje welke in diverse maten leverbaar is. Snackschaaltjes worden veel gebruikte door de grote fastfoodketens over de gehele wereld en zijn daarom ook erg populair. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte snackbakjes met logo of ontwerp kosten!

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de snackbakjes definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de snackbakjes wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte snackbakjes van karton in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: Zowel in wit massief karton als in bruin kraft met een ECO look zijn de snackbakjes te voorzien van een eigen ontwerp. De bruine kraft variant geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren.  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de snackbakjes kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle snackbakjes van karton worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de snackbakjes zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de snackbakjes zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter