Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
smoothie beker bedrukt met logo disposable discounter clear cups cold drinking 14oz print bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,4L bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L smoothie beker bedrukt met logo disposable discounter clear cups cold drinking 14oz print smoothie beker bedrukt met logo disposable discounter clear cups cold drinking 14oz print Smoothie bekers bedrukt met logo! Smoothie bekers bedrukt met logo! Smoothie bekers bedrukt met logo! Smoothie bekers bedrukt met logo!
bedrukte smoothiebekers met logo bedrukking smoothie 0,3L
SKU
99MIY151

Smoothie bekers bedrukt met logo!

Het logo of de naam van je bedrijf op een smoothie beker bedrukken is mogelijk! Tot wel 6 kleuren kunnen de smoothie bekers worden bedrukt. Ons aanbod smoothie bekers vind je op deze pagina in zowel APET als 100% biologisch afbreekbaar PLA. Je logo nog niet bij de hand? Geen probleem, onderaan de pagina vind je instructies hoe je dit kunt doen.

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 800 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 800 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 € 0,00
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens

Instructies:

Alle bekers hebben een rechte template. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende plastic smoothieglazen toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS, .AI, open PDF of Corel Draw bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Deze specificaties zijn noodzakelijk voor het aanleveren van de bestanden om eventuele ontwerpkosten ad. 75 Euro per uur te besparen.

- Het dient een ‘open’ bestand te zijn in PDF, AI, EPS of Acrobat X. Daarnaast ontvangen we graag het logo in PDF bestand ter controle. 
- Afbeeldingen dienen in min. 300 dpi aangeleverd te worden op ware grootte (.tif / .psd) 
- Alle gebruikte Fonts (lettertypes) dienen in het originele Artwork aangeleverd te worden of in een vector bestand.
- ‘Positieve’ teksten  ontvangen we graag in een minimale grootte van 5 pt.
- ‘Negatieve’ teksten ontvangen we graag in een minimale grootte van 6 pt. (Houd er rekening mee dat negatieve fonts licht verkleind worden tijdens het drukproces)
- ‘Positieve’ outlines ontvangen we graag in minimaal 0,3 pt. 
- ‘Negatieve’ outlines ontvangen we graag in minimaal 0,5 pt. (Houd er rekening mee dat negatieve outlines licht verkleind worden tijdens het drukproces)
- Alle kleuren dienen in Pantone of HKS kleurcodes aangeleverd te worden.
- Een maximum van 8 kleuren kunnen bedrukt worden op de bekers.
- Wij adviseren geen rasterbedrukkingen om de kwaliteit van het resultaat te waarborgen.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons emailadres info@disposablediscounter.nl en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen via dezelfde website je de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de plastic bekers bedrukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte smoothie bekers of salad shakers

Salades, smoothies, sappen en vele andere dranken worden in smoothiebekers verpakt! Met een bolle deksel met of zonder gat of een vlakke deksel is de beker goed af te sluiten. Smoothie bekers worden veel gebruikt voor fruitdranken en zijn dan ook vaak te vinden bij smoothiebars of fresh food winkels. Kies uit de APET variant of de 100% biologisch afbreekbare variant! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat smoothie bekers met logo kosten! 

 

Smoothie bekers bedrukken met hoeveel kleuren?

De bekers kunnen tot wel 6 kleuren in flexo worden bedrukt! Een full color bedrukking bestaat uit 4 kleuren. Kleuren zijn een benadering van de PMS kleuren die reclamebureaus vaak gebruiken. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming. Wens je de ontwerpen in volle PMS kleuren te drukken dan is dit mogelijk tot wel 6 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren.

 

Levertijden

De levertijden zijn tussen de 3-6 weken afhankelijk van het seizoen. Omdat de bekers in Nederland worden voorzien van jouw logo zijn de bekers met jouw logo relatief snel te leveren. Spoedleveringen zijn niet mogelijk. 

 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte smoothiebekers in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

De formaten worden vaak aangeduid in OZ (Amerikaans) en CC's/ML. De kleinste variant van 9oz is ongeveer 280ml en vult men af met een inhoud van 270ml (schenkmaat). Alle bekers zijn te voorzien van vlakke of bolle deksels met of zonder gat die apart te bestellen zijn in onze winkel. Omdat alle bekers een topdiameter hebben van 95mm passen alle deksels op alle maten bekers met deze diameter. Wel zo handig! De 14oz, 16oz en 20oz bekers komen overeen met traditionele milkshakebekers van karton en worden dan ook ingezet als mooie transparante vervanger daarvan. De maatvoering 0,3L, 0,4L en 0,5L hebben wij erbij vermeld. 

Onze bekers zijn gemaakt van helder APET materiaal wat ook goed tegen kou kan. Ze kunnen dus ook in de vriezer en zijn de smoothieglazen kraak helder!

Naast de APET variant kun je ook kiezen voor de 100% biologisch afbreekbare versie. Deze bekers zijn gemaakt van PLA want uit maïs granulaten bestaat. De beker is composteerbaar volgens de EN13432 normering. Goed voor het milieu dus!