Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2)
Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2) Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2) Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2) Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2) Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2)
Nieuw!

Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2)

SKU:
99102255
Levertijd +/- 4 dagen

Omschrijving

Wauw! Dat zijn de kristallen whiskyglazen van Silwy die voorzien zijn van een magneet in de bodem! Dit is het pérfecte glas voor op de boot, in de auto of camper of waar je maar wil dat je glas op z’n plek blijft staan! Hoe het werkt? Simpel.. Je krijgt bij deze set met glazen een losse onderzetter die voorzien is van een magische kleefzijde. De onderzetter is voorzien van een Nano-gel die op een gebalanceerde manier de magneet in het glas aantrekt. De kleefkant van de onderzetter laat geen resten na bij het verplaatsen ervan en kan dus keer op keer makkelijk ergens anders worden geplaatst. Je kan de onderzetters gewoon wassen en ze kleven nagenoeg overal op! Je kunt ook een losse plakstrip bestellen zodat je de glazen aan de muur of bijvoorbeeld onder een bar kan ophangen. De glazen zijn helder Kristal glas en ze zijn gemaakt in Duitsland. Dit systeem is uniek en grandioos voor als je met je camper op pad gaat en je kastjes netjes geordend wil houden tijdens de rit. Plak de onderzetter op je dashboard of boot en je glas blijft keurig in positie! Leuk voor eigen gebruik of om cadeau te doen!

Specificaties

Meer informatie
In doos 2 stuks
Kleur Transparant
Materiaal Kristallas + Magneet
Volume - ml 250ml
Afmeting Ø 86mm x H 83mm
Uitvoering Reusable
Afmeting verpakking (mm) 105x190x105

Silwy Magnetisch Kristallen Whiskyglas 0,25L (set a 2)

SKU:
99102255
Levertijd +/- 4 dagen

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
Eenheid € 37,77 Excl. BTW € 45,70 Incl. BTW"
€ 45,70 Incl. BTW € 37,77 Excl. BTW
Totaal (1) Excl. BTW € 37,77 Incl. BTW" € 45,70