Service Servetten bedrukt met logo!

De presentatie op tafel kun je versterken door een servet te voorzien van een logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie die je bij de standaard bedrukte servetten kunt vinden omdat ook wij het milieu erg belangrijk vinden! De servetten zijn hygiënisch en naast reclame ook de sfeermaker in je onderneming! Meer informatie over onze servetten vind je onderaan deze pagina!

* Verplichte velden

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Aantallen kiezen

Prijs voor de gekozen configuratie:

Normale prijs: € 0,00

Bij ons: € 0,00 Excl. BTW ( € 0,00 Incl. BTW )

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende product toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Servetten

Servetten zijn er te kust en te keur in vele soorten, maten en kwaliteiten. In restaurants en fastfood bedrijven, door cateraars, in pretparken en zelfs in het vliegtuig worden dagelijks servetten gebruikt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste kwaliteit tissue service servetten tegen de allerlaagste prijzen! Van compact en nova vouw servetten voor op de counter tot ECO tissue servetten van 100% gerecycled materiaal, ze zijn nu te bedrukken met jouw ontwerp, naam of logo! Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken bedrukte servetten, maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt je onderneming extra goed presenteren! Maak extra sfeer met frisse kleuren of gebruik in plaats van een onderzetter een cocktail servetje! Bij ons kun je ze voorzien van je eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat de bedrukte servetten met logo of ontwerp kosten! 

Servetten bedrukken

De servetten zijn te bedrukken tot 3 kleuren en de prijs is all in! Je kunt zelf het ontwerp aanleveren of door een reclamebureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Logo's, teksten, alles kan op een servet worden gedrukt. De ECO servetten zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren, omdat het tissue materiaal gerecycled is. Lichte kleuren zullen je ontwerp niet goed laten zien. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-8 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte servetten in de Benelux!

Kwaliteit & Formaten

Basic: gewoon goedkoop! De 1 laags tissue servetten zijn te verkrijgen in de afmeting van 33cm 1 laags welke ook wel service servetten worden genoemd en veelal bij de snackbar hun plicht vervullen! Bij veel fastfood resaurants staan dispensers op tafel of op de counter met daarin dunne 1 laags servetjes. Deze servetjes worden ook wel compact vouw servetten of nova fold servetten genoemd. Alle kosten van cliches zijn inbegrepen in de getoonde prijzen. De servet is standaard wit en daarop kan een naam, logo of ontwerp worden gedrukt wat niet meer dan 50% van de oppervlakte mag bevatten. Er kan als basiskleur van het servet worden gekozen voor wit of ECO. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Professional Tissue 2 laags: de meest verkochte servet voor professioneel gebruik! De tissue 2 laags servetten worden geleverd in een cocktail servet van 25cm of een 33cm en 40cm met een 1/4 vouw en 1/8 vouw en kunnen tot 3 kleuren worden bedrukt met een naam, logo of ontwerp. De servet is mooi zacht met een gepreagde rand. Ook is het mogelijk om een gekleurde servet te voorzien van jouw logo of ontwerp. De standaard kleur kan dan worden gekozen uit de beschikbare kleuren en daarop wordt dan jouw logo gedrukt. Een mooie servet die in veel horeca gelegenheden wordt gebuikt! 

BIO-ECO: professioneel voor een beter milieu! De ECO servetten zijn gelijk aan de professional serie alleen dan gemaakt uit een 100% gerecycled materiaal. Counter servetten, tissue of zelfs de Double Point servet zijn er in de ECO lijn en worden beprint met composteerbare inkt! De luxe variant in de ECO lijn is de Double Point servet wat de perfecte oplossing is voor low budget maar wel met uitstraling! De Double Point servetten zijn gefabriceerd met een nieuwe productie techniek die op basis van micro verlijming 2 lagen tissue aan elkaar verlijmd. Door deze techniek wordt de servet meer volumineus, zachter en dus fijner voor de gebruiker. De prijsstelling van de Double Point servetten zijn daarom ook bijzonder gunstig en ongeveer de helft goedkoper dan de traditionele dikke airlaid servetten. De formaten zijn er in 20cm / 33cm / 40cm met een 1/4 vouw en de 40cm is tevens in 1/8 vouw te verkrijgen. 

Alle servetten worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om je eigen indeling te maken binnen het drukvlak! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!