Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Puntzakken van karton bedrukt met logo!
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Puntzakken van karton bedrukt met logo! Puntzakken van karton bedrukt met logo! Puntzakken van karton bedrukt met logo! Puntzakken van karton bedrukt met logo! Puntzakken van karton bedrukt met logo! Puntzakken van karton bedrukt met logo!

Puntzakken van karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY021

Omschrijving

De Belgen verpakken hun friet traditioneel in een puntzak! Lekker kliederen met de mayonaise is niet meer nodig want je kunt de saus ook in het aparte sausvakje doen dat vast zit aan de kartonnen puntzak! Een leuke presentatie van de Vlaamse frieten! Nu kun jij ook jouw eigen ontwerp of logo laten drukken op onze puntzakken! Op deze pagina is eenvoudig jouw prijs te berekenen binnen een paar klikken! Vragen? Neem dan contact op, wij helpen je graag!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Puntzakken van karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY021

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende kartonnen puntzakken toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien van toepassing.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de kartonnen puntzak drukken. De levertijden van de puntzakken van karton gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte puntzakken van karton

De puntzak is een klassieke verpakking in Nederland om een frietje in te presenteren. Puntzakken worden veel gebruikt door snackwagens of op braderieën om patat in te doen met een toef mayonaise eroverheen of handig in het aparte sausvakje! Het kartonnen materiaal maakt de puntzak extra stevig en isolerend en is geschikt voor vele doeleinden. De puntzakken zijn bij ons nu ook te bedrukken tot 3 kleuren. Je kunt jouw bedrijf nu beter presenteren door een tekst of logo te drukken op de kartonnen puntzak. Er zijn 2 soorten waarvoor gekozen kan worden, namelijk wit karton en bruin kraft karton. De bruine puntzakken geven een BIO uitstraling en zijn niet gebleekt. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte puntzakken met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de puntzakken definitief gaan drukken zenden wij je een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de kartonnen puntzak wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte puntzakken in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Formaten puntzakken: De puntzakken zijn aangeduid in de formaten hoogte x breedte. Je kunt op deze zakken in zowel wit ersatz als bruin kraft papier jouw ontwerp of logo drukken rondom op de puntzak. De bruine puntzakken zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Dit omdat het papier gerecycled is en alle andere kleuren dan donkere kleuren het ontwerp niet goed zullen laten zien en alleen mogelijk op enkele maten zoals boven aangegeven. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de puntzakken kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt deze kleuren zelf aanleveren of wij zoeken voor jou een passende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze benaderen. Alle puntzakken worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de zak zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier en met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de puntzakken zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!