Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
plastic glazen bedrukken plastic glas bedrukken eigen logo op plastic glaasje plastic bekertjes met logo bedrukte bekers
plastic glas bedrukken
SKU
99MIY593

Plastic Glazen bedrukt met logo!

Bijna niet van echt te onderscheiden; de luxe plastic glazen! Van borrelglaasje tot het grote halve liter drinkglas, op een voet of zonder, ze zijn allen te voorzien van jouw logo of ontwerp! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw plastic glas met logo of ontwerp kost!

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende glazen toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de glazen drukken. De levertijden van de glazen gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Plastic Glazen 

Bijna niet van echt te onderscheiden; de luxe plastic glazen! Van borrelglaasje tot het grote halve liter drinkglas, op een voet of zonder, ze zijn allen te voorzien van jouw logo of ontwerp! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw plastic glas met logo of ontwerp kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

Plastic glaswerk te bedrukken in hoeveel kleuren?

De glazen worden gedrukt in PMS kleuren en zijn tot wel 6 kleuren te bedrukken. Twijfel je over het aantal kleuren dan kun je ten alle tijden ons jouw ontwerp toezenden zodat wij dit kunnen beoordelen.  

Levertijden

De glazen worden achteraf gedrukt bij onze drukkerij in Duitsland. Doorgaans zijn de levertijden 4-6 weken na goedkeuring van de door ons toegezonden drukproeven. Sneller kan in overleg met de planning met een minimum van 21 dagen. 

Kwaliteit & Formaten

Formaten: Op elk glas staan de schenkformaten vermeld en dit zijn tevens de maataanduidingen die wij vermelden bij het betreffende glas. De inhoud wordt aangeduid in ml welke ook gelijk is in cc. Ook vind je bij de specificaties de bovendiameter en de hoogte (H) van het glas. 

Kwaliteit: De plastic glazen zijn gemaakt van kraakhelder polystyreen (PS) en daarom bijna niet van echt te onderscheiden. Omdat de glazen in een spuitgiet kwaliteit zijn gemaakt, zijn de plastic glazen uitermate stevig en goed te bedrukken met een logo of ontwerp. Vele bekende merken zijn je al voorgegaan met uiteenlopende bedrukkingen!