Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Plastic bierglazen bedrukt met logo! Plastic bierglazen bedrukt met logo! Plastic bierglazen bedrukt met logo! Plastic bierglazen bedrukt met logo! Plastic bierglazen bedrukt met logo! Plastic bierglazen bedrukt met logo!
Plastic bierglazen bedrukt met logo!
SKU
99MIY044

Plastic bierglazen bedrukt met logo!

Een logo of de naam van je bedrijf op een plastic bierglas drukken is mogelijk tot wel 8 kleuren! De bierbekers kunnen worden bedrukt op zowel de kraag als onder de kraag. Jouw logo nog niet bij de hand? Geen probleem, onderaan de pagina vind je instructies... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

Speciale prijs
per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Alle bekers hebben een rechte template. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende plastic bierglazen toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS, .AI, open PDF of Corel Draw bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Deze specificaties zijn noodzakelijk voor het aanleveren van de bestanden om eventuele ontwerpkosten ad. 75 Euro per uur te besparen.

- Het dient een ‘open’ bestand te zijn in PDF, AI, EPS of Acrobat X. Daarnaast ontvangen we graag het logo in PDF bestand ter controle. 
- Afbeeldingen dienen in min. 300 dpi aangeleverd te worden op ware grootte (.tif / .psd) 
- Alle gebruikte Fonts (lettertypes) dienen in het originele Artwork aangeleverd te worden of in een vector bestand.
- ‘Positieve’ teksten ontvangen we graag in een minimale grootte van 5 pt.
- ‘Negatieve’ teksten ontvangen we graag in een minimale grootte van 6 pt. (Houd er rekening mee dat negatieve fonts licht verkleind worden tijdens het drukproces)
- ‘Positieve’ outlines ontvangen we graag in minimaal 0,3 pt. 
- ‘Negatieve’ outlines ontvangen we graag in minimaal 0,5 pt. (Houd er rekening mee dat negatieve outlines licht verkleind worden tijdens het drukproces)
- Alle kleuren dienen in Pantone of HKS kleurcodes aangeleverd te worden.
- Een maximum van 8 kleuren kunnen bedrukt worden op de bekers.
- Wij adviseren geen rasterbedrukkingen om de kwaliteit van het resultaat te waarborgen.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons emailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de plastic bekers bedrukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte plastic bierbekers met eigen logo 

Grote bierbrouwers als Heineken, Grolsch, Jupiler, Amstel, Bavaria en vele anderen bedrukken hun logo vaak op plastic bierglazen voor evenementen. Dit om duidelijk te laten merken wie met hun heerlijkheid over het plein of straat loopt. Los van reclame is het ook beleving. De verschillende kwaliteiten materiaal laten ook merken of er duurzaam met de bekers wordt omgegaan. De PLA bierglazen welke van maïs zijn vervaardigd worden dan ook al meer ingezet voor evenementen. Deze bekers zijn namelijk 100% composteerbaar en zullen als zwerfafval dan ook verteren. De meest bedrukte bierbeker blijft de rPET beker. Een geliefd model beker welke grootschalig wordt ingezet. Op indoor feesten in hallen of op grote evenementen worden de 350cc RPET bierbekers het meeste gebruikt. Deze worden afgevuld op 0,3L en op de kraag is voldoende ruimte voor een merk of logo. Jouw eigen merk of logo op de plastic bierglazen is naast de grote bierbrouwers nu ook mogelijk! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw plastic bierbeker met logo kost! 

 

Bierglazen bedrukken met hoeveel kleuren?

De plastic bekers kunnen tot wel 8 kleuren in flexo worden bedrukt! Een full color bedrukking bestaat uit 4 kleuren. Kleuren zijn een benadering van de PMS kleuren die reclamebureaus vaak gebruiken. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming. Wens je de ontwerpen in volle PMS kleuren te drukken dan is dit mogelijk tot wel 6 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren.

 

Levertijden

De levertijden zijn tussen de 3-6 weken afhankelijk van het seizoen. Omdat de plastic bekers in Nederland worden bedrukt zijn de bekers met jouw logo relatief snel te leveren. Spoedleveringen zijn niet mogelijk. 

 

Kwaliteit & Formaten

De inhoud van de bierbeker wordt aangeduid in milliliter (ml), in kubieke centimeter (cc) of in liter (L). Wetende dat ml is gelijk is aan cc. Bijvoorbeeld 0,25L - 300cc. Dit houdt in dat schenkmaat van de beker 250ml is en de totale inhoud van de beker tot de nok toe gevuld 300ml is. Bij een halve liter beker is dat dus 500cc (0,5L) schenkmaat en tot de nok toe gevuld 650cc. Op sommige bekers staan meerdere schenkmaten. 

Materialen: De 250ml (0,25L), 550ml (0,4L) en 650ml (0,5L) plastic bierglazen zijn gemaakt uit RPET materiaal. De bekers zijn mooi helder en laten zich goed ontnesten. Het ontnesten betekent dat de bekers eenvoudig uit elkaar gaan waardoor het mogelijk is om in meerdere bekers achter elkaar te tappen. Alle bierbekers zijn splintervrij en daarom perfect voor grootschalige evenementen.    

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter