Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
placemats
placemats airlaid gekleurd Placemats Professional bedrukt met logo! placemats Placemats Professional bedrukt met logo! Placemats Professional bedrukt met logo! Placemats Professional bedrukt met logo!

Placemats Professional bedrukt met logo!

SKU:
99MIY007

Omschrijving

De presentatie op tafel kun je versterken door een placemat te voorzien van een logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie omdat ook wij het milieu belangrijk vinden! De placemats zijn hygiënisch en naast reclame ook handig voor extra informatie over je onderneming of wat er in de buurt te doen is! Meer informatie over onze placemats vind je onderaan deze pagina!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Placemats Professional bedrukt met logo!

SKU:
99MIY007

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende placemat toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt (alleen op bruin kraft). 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Placemats

Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken placemats, maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt speciaal voor jouw gast aan tafel je onderneming presenteren en dat kan op heel veel manieren. Een placemat kan een bron van informatie zijn, een kleurplaat, een strak design of misschien wel die kleurrijke toevoeging die de sfeer maakt! Placemats zijn niet alleen handig voor het verstrekken van informatie, ze zijn ook hygiënisch. Tafels worden minder snel smerig en ook beschermt het de tafels tegen het krassen van borden. Maak sfeer met de paasdagen of kerstdagen of etaleer je onderneming met nuttige informatie! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt zelf direct online zien wat de bedrukte placemats met logo of ontwerp kosten. 

Placemats bedrukken

De placemats zijn te bedrukken tot full color en de prijs is all in! Je kunt het ontwerp zelf aanleveren of door een reclame bureau laten maken. Foto's, logo's, teksten, alles kan op de placemat worden gedrukt in full colour opdruk. De ECO placemats zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Dit omdat het papier gerecycled is en alle andere kleuren dan donkere kleuren het ontwerp niet goed zullen laten zien. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 4-6 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte placemats in de Benelux.

Kwaliteit & Formaten

Professional placemats: de meest verkocht placemat voor professioneel gebruik! Reclame- en marketingbureaus, drukkers, ze leveren allemaal placemats, maar zijn deze eigenlijk wel geschikt voor op tafel? Eigenlijk niet.. Veel van de inkten die worden gebruikt zijn niet voedselgeschikt of beter gezegd, mogen niet in aanraking komen met eten. Eten wat naast het bord valt, wordt nog wel eens weer op het bord gelegd en opgegeten. Wanneer dit eten in contact komt met de inkten van de placemat is dit niet bevorderlijk voor de gezondheid. De placemats van de professional serie zijn dat wel en tevens milieuvriendelijk. De afmeting is 30x40cm en zijn full colour te bedrukken met zelfs haarscherpe foto's!

ECO placemats: wanneer milieu bovenaan staat! De Kraft placemats  zijn gemaakt van bruin natronkraft en geven een natuurlijke uitstraling. Het papier is 70 grams en aan de topzijde licht glanzend en er zit een verfijnde lijnen structuur in het papier. 

Alle placemats worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!