Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm
Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm
sup proof Nieuw!

Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm

SKU:
99246039

Omschrijving

Een pinsa is een Italiaanse culinaire creatie die de eigenschappen van pizza en focaccia combineert. Het deeg, gemaakt van verschillende meelsoorten, resulteert in een lichtere textuur. Pinsa's worden belegd met diverse ingrediënten en kort gebakken, wat resulteert in een knapperige korst en een smaakvolle, sappige topping. Onze Pinsadozen zijn van originele Italiaanse kwaliteit en uitgevoerd met extra openingen om de pinsa goed krokant te houden. De dozen dienen zelf gevouwen te worden maar zijn volledig voorgestanst. De pinsadozen worden gemaakt van stevig karton, zijn bestand tegen hoge temperaturen en isoleren de pinsa, zodat er maximale warmte wordt vastgehouden. Onze pinsadozen zijn ideaal voor gebruik in afhaal- en normale restaurants.

Specificaties

Meer informatie
In doos 100 Stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,20
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 60 Pak
Dessin / Type Passione Per La Pinsa
Kleur Bruin
Materiaal Karton
Afmeting 380x230x50mm
Afmeting verpakking (mm) 610x530x170

Pinsadozen Kraft Passione Per La Pinsa 38x23x5cm

SKU:
99246039

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 35,07 Excl. BTW € 42,43 Incl. BTW
€ 42,43 Incl. BTW € 35,07 Excl. BTW
Niet op voorraad
In doos 100 Stuks

Datum verwacht: 9 mrt. 2024

Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou