Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Papieren tassen bedrukken met logo!
Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! Papieren tassen bedrukken met logo! draagtassen papier met logo Papieren tassen bedrukken met logo! snacktas bedrukt met logo papieren tasjes kopen bedrukt tasje kopen logo op tasjes drukken snacktassen goedkoopste draagtassen bedrukken draagtasje papier 30% bedrukt bruin eco 32cm paper carrier bags printed with logo paper tuten mit entwerf kaufen online paper carrier bags printed with logo paper tuten mit entwerf kaufen price paper carrier bags printed with logo paper tuten mit entwerf kaufen buy online 10 paper carrier bags printed with logo paper carrier bags printed with logo paper tuten mit entwerf kaufen snacktas kopen ontwerp op tasje drukken snacktasjes wit met logo 26cm 100% ontwerp op tasje drukken snacktasjes wit met logo 26cm 100%

Papieren tassen bedrukken met logo!

SKU:
99MIY013

Omschrijving

Onze overheid wil geen plastic tasjes meer, dan kiezen we toch voor papieren draagtassen of snacktassen! Beter voor het milieu en al jaren een van de meest gebruikte draagtassen door cafetaria's en take away restaurants! Papieren tas bedrukken? Zowel in wit als in bruin zijn de snacktassen te voorzien van een eigen logo of ontwerp. Bereken eenvoudig direct jouw prijs! Meer informatie over onze draagtassen of snacktassen vind je onderaan deze pagina!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Papieren tassen bedrukken met logo!

SKU:
99MIY013

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende tas toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de tassen drukken. De levertijden van de tassen gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte papieren snacktassen

De snacktas of papieren draagtas is een van de meest voorkomende verpakkingen in Nederland om producten in te vervoeren van A naar B. Snacktassen zijn milieu vriendelijk, erg handig door de bodem die vlak is (blokbodem) en vooral de cafetaria's en restaurants voor afhaalmaaltijden maken veelvuldig gebruik van deze papieren draagtassen. Het kraft papier is geschikt voor vele doeleinden en niet alleen voor de snackbar. Denk ook aan oliebollen, vis verpakkingen, broodjes, snacks of zelfs kleding, schoenen en beauty producten worden verpakt in deze duurzame tassen. De snacktassen zijn bij ons nu ook te bedrukken tot 4 kleuren. Je kunt jouw bedrijf nu beter presenteren door een tekst of logo te drukken op de draagtas. Er zijn 2 soorten papier waarvoor gekozen kan worden, namelijk wit ersatz en bruin kraft. De bruine zakken geven een BIO uitstraling en zijn niet gebleekt. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte snackzakken met logo of ontwerp kosten! 

 

Tasjes wetgeving:

Het gratis weggeven van de plastic hemdtassen en draagtassen is verleden tijd vanaf 1 januari 2016. In veel Zuid-Europese landen is het gratis weggeven van deze plastic tasjes al verboden en dit is nu tevens het geval in Nederland omdat deze grote negatieve effecten hebben op het milieu. Consumenten steunen het verminderen van plastic draagtassen. Omdat de cafetariabranche ook onder deze regeling valt is het gebruik van papieren draagtassen de perfecte oplossing en tevens al jaren een duurzamer en beter alternatief! Deze papieren draagtassen zijn door de fabrikant FSC gecertificeerd en volledig duurzaam. Daarnaast straalt een papieren snacktas kwaliteit uit en komt de friet krokanter bij de klant aan! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de snacktassen definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de draagtas wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 8-12 weken bij bedrukkingen met een drukoppervlak van 30% en 8-12 weken bij een bedrukking van 100%. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte snacktassen in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Formaten snacktassen: De snacktassen worden in diverse namen en matenvoeringen geleverd. Je kunt op deze 70 grams draagtassen met platte papieren handgrepen in zowel wit als bruin kraft papier jouw ontwerp of logo drukken. De bruine snacktassen zijn het beste te bedrukken met donkere kleuren. Dit omdat het papier gerecycled is en alle andere kleuren dan donkere kleuren het ontwerp niet goed zullen laten zien. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Bedrukking 30% of 100%: De meest voorkomende keuze is 30%. Dit omdat het de meest voordelige keuze is en er een logo of ontwerp gedrukt wordt op de 2 grote zijden van de papieren draagtas. Dit betekent dat de zijkanten van de tas niet bedrukt worden en er op de grote zijden altijd een witte rand om het drukoppervlak aanwezig blijft. Wil je de tas helemaal ingekleurd hebben? Of volledig voorzien van teksten of een ontwerp? Kies dan voor de 100% bedrukking en je bent vrij om de tas geheel naar wens te ontwerpen. Bij de afbeeldingen vind je 30% en 100% markeringen om aan te geven wat de verschillen zijn. 

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de snacktassen kunnen worden gedrukt zijn PMS kleuren. Je kunt deze kleuren zelf aanleveren of wij zoeken voor jou een passende kleur indien je geen PMS kleuren hebt. Alle papieren draagtassen worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de tas zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier en met 1 kleur andere tinten te drukken en hiermee de kosten voor een cliche te besparen.

De Clichekosten zijn voor het hele ontwerp en zijn eenmalig. Wanneer je de tasjes opnieuw zou bestellen, zonder aanpassingen in het ontwerp, dan vervallen deze kosten. Heb je een actie bedrukking of een wijziging aan een bestaand ontwerp, dan worden er wél clichekosten gerekend. Cliche's zijn nodig om jouw ontwerp op het tasje te drukken en worden ook wel sleeves of stempels genoemd. Bij een bedrukking van 100% rondom is voor elke kleur een apart cliche nodig.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!