Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Papieren Puntzakken bedrukt met logo!
Papieren Puntzakken bedrukt met logo! Papieren Puntzakken bedrukt met logo! Papieren Puntzakken bedrukt met logo! Papieren Puntzakken bedrukt met logo!

Papieren Puntzakken bedrukt met logo!

SKU:
99MIY012

Omschrijving

De Belgen verpakken hun frieten traditioneel in een puntzak! Lekker kliederen met de mayonaise en een leuke presentatie van de Vlaamse frieten! Al jaren bieden wij deze zakken aan met een neutrale bedrukking of eenvoudig in blanco, alleen nu kun je ook jouw eigen ontwerp of logo laten drukken op onze puntzakken! Op deze pagina kun je eenvoudig binnen een paar klikken jouw prijs berekenen! Vragen? Neem dan contact op, wij helpen je graag!

Specificaties

Meer informatie
In doos 10 KG

Papieren Puntzakken bedrukt met logo!

SKU:
99MIY012

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 KG
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1 KG
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende puntzak toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de zakken drukken. De levertijden van de zakken gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

  

Bedrukte puntzakken

De puntzak is een klassieke verpakking in Nederland om een frietje in te presenteren. Puntzakken worden veel gebruikt door snackwagens of op braderieën om patat in te doen met een toef mayonaise eroverheen. Het ersatz papier is geschikt voor vele doeleinden en niet alleen voor de snackbar. Denk ook aan oliebollen, vis verpakkingen, broodjes of snacks. De puntzakken zijn bij ons nu ook te bedrukken tot 3 kleuren. Je kunt jouw bedrijf nu beter presenteren door een tekst of logo te drukken op de puntzak. Er zijn 2 soorten papier waarvoor gekozen kan worden, namelijk wit ersatz en bruin kraft. De bruine zakken geven een BIO uitstraling en zijn niet gebleekt. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte puntzakken met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de zakken definitief gaan drukken zenden wij een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de puntzak wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 4-6 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen.

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte puntzakken in de Benelux!

Kwaliteit & Formaten

Formaten puntzakken: De puntzakken worden in diverse -K- maten aangeduid zoals K13, K17, K26 etc. Deze nummers zijn handig want de open zijde van de puntzak is het betreffende nummer. Een K17 puntzak heeft een afmeting van 17cm aan de open zijde, bij een K19 is dat 19cm etc. Deze maten komen veel voor en de meest voorkomende maten zijn K13 en K17. Je kunt op deze zakken in zowel wit ersatz als bruin kraft papier jouw ontwerp of logo drukken rondom op de puntzak. De bruine puntzakken zijn het beste te bedrukken (alleen mogelijk op enkele maten zoals boven aangegeven) met donkere kleuren, omdat het papier gerecycled is. Lichte kleuren zullen het ontwerp niet goed laten zien. Twijfel je of jouw ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 

Prijzen per KG: Papierprijzen zijn altijd per KG. Ook wij bieden de prijs van de bedrukte zakken aan per KG. Je kunt via onze rekenmodule eenvoudig selecteren wat jouw wensen zijn en zo ook het aantal kilo's in afname aantal invoeren. 120kg, 240kg etc. De puntzakken zitten meestal verpakt in dozen van 10kg. Bij de specificatie vind je een omschrijving van de samenstelling en daarbij ook het aantal puntzakken wat er ongeveer in een doos zit. Bedrukken van een logo of ontwerp op een puntzak kan dus al vanaf 12 dozen van 10kg!  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de puntzakken kunnen worden gedrukt zijn PMS kleuren. Je kunt deze kleuren zelf aanleveren of wij zoeken voor jou een passende kleur indien je geen PMS kleuren hebt. Alle puntzakken worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de zak zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier en met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de puntzakken zijn gratis! Heb je een actie bedrukking/wijziging, dan worden er wél clichekosten gerekend met een maximum van 150 euro voor 3 kleuren. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!