Leuk dat je ons bezoekt!

Simpel en eenvoudig op een overzichtelijke website al je disposables en verpakkingen bestellen tegen de állerscherpste prijzen online die je de volgende dag al in huis hebt! Je hebt keuze uit een zeer ruim assortiment wat wij elke dag weer vergroten! Ons uitgangspunt? Perfectie! Niet alleen in producten maar ook in service en bestelgemak, elke dag weer opnieuw!

Onze service

Graag voorzien onze professionals je van een goed advies. Je kunt op ons vertrouwen! Door onze jarenlange ervaring in de verpakkingsmarkt en de vele branches die er zijn kunnen wij je op alle fronten goed van dienst zijn. Of je nu een startende ondernemer bent of een professional, iedereen is welkom en je kunt rekenen op specialisten die het verpakkingsvak écht verstaan.

Op maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur op +31(0)85-9020564 of met een bericht via het contactformulier. Stuur je ons een bericht? Dan proberen wij die op werkdagen zo snel als mogelijk te beantwoorden. Ook kun je met ons chatten, je krijgt dan direct antwoorden op je vragen zodra een medewerker beschikbaar is.

Wens je snel te bestellen, dan kun je ook gebruik maken de handige online bestellijst in je account. Betalen gaat veilig via Multisafepay of op rekening via Billink.

Kwaliteit

Producten komen niet zomaar op onze webwinkel. Voordat wij producten aan onze winkel toevoegen zijn deze uitvoerig getest en beoordelen wij of ze voldoen aan onze str enge kwaliteitseisen. Doordat onze specialisten zeer selectief zijn tijdens deze beoordeling ben je er in ieder geval zeker van dat de producten die je van ons ontvangt van topkwaliteit zijn! Wij kijken niet alleen naar het product zelf, maar ook of het product eerlijk geproduceerd is en voldoet aan de vereiste regelgeving.

Ons assortiment is zo ingericht dat alles wat een onderneming nodig heeft te vinden is op onze webwinkel. Disposables zoals bekers, bestek, borden, cupjes, literbakken met deksels, tafelaankleding, hygiëne, schoonmaakmiddelen, zakken, tassen noem maar op! Ook voeren wij merk artikelen zoals Duni, Kimberly Clark, Dart, Tork, Propac etc. Merken die tevens staan voor betrouwbare kwaliteit. De producten in onze webwinkel staan ook daadwerkelijk op voorraad in ons eigen grote magazijn.

De allerlaagste prijzen

Hoe? Simpel, door jou! Door onze forse groei in de afgelopen jaren hebben wij steeds groter kunnen inkopen en dat voordeel geven wij weer aan je terug! Neemt het volume van producten toe? Dan verlagen wij in tegenstelling tot vele andere aanbieders de prijzen door betere inkoopcondities.

Ook Voor Bedrukte Disposables

Wens je een eigen ontwerp of logo op een verpakking of product? Dat kan! Met onze unieke en handige online rekentool zie je direct live online de prijs van de producten waar je jouw logo op wenst! Kies je voor onze goedkope bekers die bedrukt worden in Azië of ga je voor een snelle levering van 21 dagen?!

Naast de bekers hebben wij nog veel meer producten waarop je je eigen logo kunt laten drukken. De disposables die te bedrukken zijn vind je op onze “Brand It” pagina. Speciale wensen? Neem contact op, wij helpen je graag!

Onderdeel van de Bunzl Companies

Sinds februari 2021 zijn wij onderdeel van de Bunzl group. Bunzl is een internationale leider in distributie van non-food verbruiksartikelen. Bunzl is actief op 4 continenten en is vertegenwoordigd in 27 landen met meer dan 250 distributiecentra en 14.000 medewerkers.

Deze Britse groep, met een jaaromzet van meer dan 10 miljard, is genoteerd in de FTSE100-index van de London Stock Exchange en ontwikkelt zich momenteel in 4 grote geografische gebieden: VS, VK en Ierland, Europa en de rest van de wereld.

Onze contactgegevens

  • Correspondentie adres:
  • Disposable Discounter
  • Portugallaan 3
  • 9403 DR Assen
  • KVKL: 50091824
  • Magazijnadres:
  • Spanjelaan 1
  • 9403 DN Assen
  • BTW: NL822538374B01

Wij Hopen Dat Je Je Vermaakt In Onze Webwinkel!

De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen (ook bedrukt), teksten en combinaties daarvan zijn beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Disposable Discounter is het niet toegestaan deze website of enig onderdeel hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te “framen”. De afbeeldingen op deze site zijn in eigendom van disposable discounter of verstrekt door fabrikanten en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend.