Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
maaltijdbox karton
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Oosterse maaltijd box bedrukt met logo! maaltijdbox karton Oosterse maaltijd box bedrukt met logo! bruin optie Oosterse maaltijd box bedrukt met logo! Oosterse maaltijd box bedrukt met logo! Oosterse maaltijd box bedrukt met logo! Oosterse maaltijd box bedrukt met logo!

Oosterse maaltijd box bedrukt met logo!

SKU:
99MIY024

Omschrijving

In Amerika is het een grote hit, maaltijden of pasta's verpakken in een kartonnen doosje met een flapdeksel die je dicht kan vouwen. Zowel in het wit als in het bruin zijn deze oosterse kartonnen maaltijdboxen te voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte oosterse maaltijdbakken met logo of ontwerp kosten!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Oosterse maaltijd box bedrukt met logo!

SKU:
99MIY024

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 100 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 100 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende kartonnen boxen toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de kartonnen box drukken. De levertijden van de boxen van karton gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte Oosterse maaltijdbox van karton

In Amerika is het een grote hit, maaltijden of pasta's verpakken in een kartonnen doosje met een flapdeksel die je dicht kan vouwen. Naast een zeer vriendelijke uitstraling is het ook een minder milieubelastend product. Aan de binnenzijde van de box is een dun laagje PE aangebracht om de oosterse maaltijdbak geheel dicht te maken en zo het doorlekken van sauzen of vloeistoffen tegen te gaan. Zowel in het wit als in het bruin zijn deze boxen te voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte frietcontainers met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de boxen definitief gaan drukken zenden wij je een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de box wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons aan jou zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte Oosterse maaltijdbak van karton in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: Zowel in wit massief karton als in bruin kraft met een ECO look zijn de oosterse maaltijd boxen (ook wel foldpak genoemd) te voorzien van een eigen ontwerp. De bruine kraft variant geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren.  

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de maaltijdboxen kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken voor jou een bijpassende kleur. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle maaltijdboxen van karton worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de hamburgerbox zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier en met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de Oosterse maaltijdboxen zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!