Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
milkshakebeker bedrukken met eigen logo
bedrukte milkshakebeker met eigen logo Milkshakebekers bedrukt met logo! milkshakebeker bedrukken met eigen logo bedrukte milkshakebeker met eigen logo bedrukte milkshakebeker met eigen logo bedrukte milkshakebeker met eigen logo

Milkshakebekers bedrukt met logo!

SKU:
99MIY006

Omschrijving

Vele cafetaria's of fastfood restaurants bieden milkshakes in diverse smaken. Standaard vanille, aardbei, banaan of toch die chocolade smaak! Deze overheerlijke milkshakes moeten natuurlijk in een kartonnen beker. Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Wat meer uitleg over je drukwerk, kijk dan even onderaan deze pagina. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen milkshakebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Milkshakebekers bedrukt met logo!

SKU:
99MIY006

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eemalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende beker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Bekers die digitaal worden geprint bij snelle levertijden kunnen niet met PMS kleuren worden aangeduid, wij benaderen de kleuren zover als mogelijk. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Single Use Plastic Regelgeving:

Ook voor milkshakebekers wordt er gebruik gemaakt van een plastic coating. Want stel je voor, ben je toe aan wat verkoeling en zit je te genieten van een heerlijke milkshake… Valt je beker uit elkaar. De bekers bevatten een plastic coating zodat de beker ook stevig blijft wanneer er vloeistoffen in zitten. Vanaf 3 juli 2021 gaat de nieuwe Europese wetgeving in die consumenten bewust moet maken van plastic gebruik. Dit willen ze doen door middel van een “Single Use Plastic Markering”. Deze komt op elke beker te staan die plastic bevat (dus ook bij een (BIO) milkshakebeker met plastic coating).

Waar moet deze markering dan aan voldoen?

De markering moet de taal bevatten van het land waar de bekers aangeboden/verkocht worden. Wij geven je hiervoor meerdere opties, maar er is ook een mogelijkheid om zelf een combinatie te kiezen.

Daarnaast moet de markering aan bepaalde groottes voldoen. De verhouding tussen de hoogte en de lengte van de markering is 1:2. Voor bekers met een volume van minder dan 500 ml is de minimale grootte van de markering 1,4 cm op 2,8 cm. Voor bekers met een volume van 500 ml of meer is de minimale grootte van de markering 1,6 cm op 3,2 cm.

Ten slotte moet het logo ook voldoen aan bepaalde kleur eisen. Bij witte bekers worden er drie kleuren gebruikt, bij gekleurde of Kraft bekers moet de marketing voorzien worden van een witte rand waardoor het drukwerk minimaal vier kleuren heeft.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte milkshakebekers van karton

Vele cafetaria's of fastfood restaurants bieden milkshakes in diverse smaken. Standaard vanille, aardbei, banaan of toch die chocolade smaak! Deze overheerlijke milkshakes moeten natuurlijk in een kartonnen beker. Naast ons standaard assortiment milkshakebekers van karton met diverse standaard opdrukken of dessins is het nu ook mogelijk jouw eigen logo of ontwerp op de beker te drukken! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen koffiebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Kartonnen milkshakebekers bedrukken in hoeveel kleuren?

Flexo tot wel 8 kleuren! De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van je onderneming. Wens je de ontwerpen in volle PMS kleuren te drukken dan is dit mogelijk tot wel 8 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. Omdat de beker een groot oppervlak heeft kan je creativiteit niet op! 

 

Levertijden

Omdat de bekers in Azië worden gemaakt is de levertijd langer, namelijk 10-12 weken. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard bekers om zo efficiënt mogelijk te verschepen, wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte milkshakebekers van karton!

 

Gratis verzending

Simpel. Alle orders van kartonnen milkshakebekers met bedrukking verzenden wij gratis in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en belangrijk; geen lekkerij. Het karton is van 2 zijden voorzien van een dunne PE laag die de beker stevig houdt. Ook aan de buitenzijde is een PE laagje aangebracht speciaal voor het behoud van de bedrukking en het weren van vocht dat in het karton kan trekken door condens. Hierdoor blijft de beker mooi stevig en is daarom uitermate geschikt voor koude dranken!

De formaten lopen uiteen van extra klein 250ml tot de grote 500ml bekers en worden aangeduid in OZ (Amerikaans) en ml. De bekers zijn van steviger karton en beter geschikt voor onderweg. Alle bekers zijn te voorzien van translucente witte deksels van 90mm met een x-slot die apart te bestellen zijn in onze winkel. De meest verkochte bekers zijn de 300ml en de 400ml. Omdat alle bekers dezelfde bovenmaat hebben zijn de deksels passend op alle bekers van 90mm, wel zo handig!

De bekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want je wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om er voor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!