Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
like linen bestekvouw wit kangeroo
Disposables bedrukken Disposables bedrukken Luxe bestekservetten bedrukt met logo! like linen bestekvouw wit kangeroo Luxe bestekservetten bedrukt met logo!

Luxe bestekservetten bedrukt met logo!

SKU:
99MIY015

Omschrijving

De presentatie op tafel kun je versterken door een luxe bestekservet te voorzien van jouw logo of ontwerp! De servetten zijn hygiënisch en naast reclame ook de sfeermaker in jouw onderneming! Meer informatie over onze bestekservetten vind je onderaan deze pagina! Bereken eenvoudig en snel jouw prijs online!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Luxe bestekservetten bedrukt met logo!

SKU:
99MIY015

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 720 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 720 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende bestekservet toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de servetten drukken. De levertijden van de bestekservetten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte bestekvouw servetten

Servetten zijn er te kust en te keur in vele soorten, maten en kwaliteiten. In restaurants, fastfood bedrijven, door cateraars en zelfs in het vliegtuig worden dagelijks servetten gebruikt. De bestekvouw servetten zijn bedoeld om het bestek van te voren in te steken wat mooi staat op tafel en naast dat het handig is ook luxe uitstraalt! Wij hebben een selectie gemaakt van de beste kwaliteit luxe servetten tegen de laagste prijzen, welke je kunt bedrukken met jouw ontwerp, naam of logo! Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken bedrukte servetten maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt jouw onderneming extra goed presenteren! Maak extra sfeer met frisse kleuren! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte servetten met logo of ontwerp kosten!

 

Servetten bedrukken

De servetten zijn te bedrukken tot 2 kleuren en de prijs is all in! Je kunt jouw ontwerp aanleveren of door een reclamebureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Logo's, teksten, alles kan op een servet worden gedrukt. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming!

 

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-8 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte servetten in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

55 grams Airlaid: de meest verkochte bestekvouw servet voor professioneel gebruik! De witte servetten worden geleverd in 40cm met een 1/8 vouw en kunnen tot 2 kleuren worden bedrukt met een naam, logo of ontwerp. De servet is mooi stevig en staat als een huis op de tafel! Ook is het mogelijk om een gekleurde servet te voorzien van jouw logo of ontwerp. De standaard kleur kan dan worden gekozen uit de beschikbare kleuren en daarop wordt dan jouw logo gedrukt. Mooie servetten die in veel horecagelegenheden worden gebruikt! 

 Alle servetten worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!