Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
airlaid napkin printed bedrukken servetten
airlaid 50 sfeer Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! airlaid napkin printed bedrukken servetten Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo! airlaid 60 sfeer

Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo!

SKU:
99MIY009

Omschrijving

De presentatie op tafel kun je versterken door een luxe servet te voorzien van jouw logo of ontwerp! Wij bieden diverse kwaliteiten van budget tot luxe en zelfs een uitgebreide ECO serie welke je bij de standaard bedrukte servetten kunt vinden omdat ook wij het milieu erg belangrijk vinden! De servetten zijn hygiënisch en naast reclame ook de sfeermaker in je onderneming! Meer informatie over onze servetten vind je onderaan deze pagina!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

Luxe Airlaid servetten bedrukt met logo!

SKU:
99MIY009

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende product toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS als je deze hebt. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je de bestanden aanleveren met ons e-mailadres [email protected] en je ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je dan de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de producten drukken. De levertijden van de producten gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Bedrukte Servetten

Servetten zijn er te kust en te keur in vele soorten, maten en kwaliteiten. In restaurants en fastfood bedrijven, door cateraars en zelfs in het vliegtuig worden dagelijks servetten gebruikt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste kwaliteit luxe airlaid servetten tegen de laagste prijzen! De 50 grams airlaid servetten of de reguliere airlaid servetten kun je nu bedrukken met jouw ontwerp, naam of logo! Veel restaurants over de gehele wereld gebruiken bedrukte servetten maar waarom eigenlijk? Simpel, je kunt je onderneming extra goed presenteren! Maak extra sfeer met frisse kleuren of gebruik in plaats van een onderzetter een cocktail servetje! Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken de prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat de bedrukte servetten met logo of ontwerp kosten!

Servetten bedrukken

De servetten zijn te bedrukken tot 4 kleuren en de prijs is all in! Je kunt de ontwerpen aanleveren of door een reclamebureau laten maken. Wij drukken met CMYK kleuren en de PMS kleuren worden als referentie aangehouden. Logo's, teksten, alles kan op een servet worden gedrukt. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming!

Levertijden

Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 6-8 weken. Afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen.

Bijdrage verzending

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte servetten in de Benelux!

Kwaliteit & Formaten

Airlaid: luxe en goedkoop! De 50 grams airlaid servetten zijn te verkrijgen in de afmeting van 25cm - 33cm - 40cm 1/4 gevouwen en de 33cm en 40cm kunnen ook in 1/8 vouw gemaakt worden. Er zit een lichte structuur in het oppervlak van de servet en de servet voel zacht en stevig aan. Je kunt de servet tevens rechtop zetten op een bord of op tafel. Deze serie 50 grams airlaid servetten zijn alleen in het wit verkrijgbaar en te bedrukken met wel 4 kleuren. Alle kosten van cliches zijn inbegrepen in de getoonde prijzen. De servet is standaard wit en daarop kan een naam, logo of ontwerp worden gedrukt wat niet meer dan 50% van de oppervlakte mag bevatten van de 1/4 vouw. Twijfel je of het ontwerp binnen deze marges valt? Stuur het ons toe, wij informeren je vrijblijvend! 55 grams airlaid: de meest verkochte servet voor professioneel gebruik! De witte servetten worden geleverd in 40cm met een 1/4 vouw of een 1/8 vouw en een 40x48cm met een 1/8 vouw die tot 4 kleuren kunnen worden bedrukt met een naam, logo of ontwerp. De servet is mooi stevig en staat als een huis op de tafel! Ook is het mogelijk om een gekleurde servet te voorzien van jouw logo of ontwerp. De standaard kleur kan dan worden gekozen uit de beschikbare kleuren en daarop wordt dan jouw logo gedrukt. Een mooie servet die in veel horeca gelegenheden wordt gebuikt!