Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Hou daarom rekening met een vertraging van je bestelling van 2 a 3 werkdagen (België + 5 werkdagen). Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace infomatie als je bestelling verzonden is.

Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart ( Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart ( Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart ( Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart ( Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart (
Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart (
Op voorraad
SKU
99596009

Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart

Herbruikbare durable lepels die minimaal 10x in de vaatwasser kunnen! Dit bestek van PP is niet alleen veilig in gebruik omdat het flexibel is maar ook nog eens duurzaam! Je ziet dit bestek terug op vele feestjes en ook bij de overheidsinstanties waar veiligheid voorop staat.
Speciale prijs € 15,67 € 12,95 Normale prijs € 25,35
In doos: 1000 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 1000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Zwart
Materiaal PP
Afmeting 164mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -10 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 120 °C
Afmeting verpakking (mm) 330x240x250
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Lepels Basic 164mm Durable Plastic Zwart Materiaal: PP Afmeting: 164mm Kleur: zwart Herbruikbare durable lepels die minimaal 10x in de vaatwasser kunnen! Dit bestek van PP is niet alleen veilig in gebruik omdat het flexibel is maar ook nog eens duurzaam! Je ziet dit bestek terug op vele feestjes en ook bij de overheidsinstanties waar veiligheid voorop staat.