Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr
Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr

Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr

SKU:
99278002

Omschrijving

Wij houden van koffie én die kan niet lekker genoeg zijn! Onze Black & Orange koffiebonen maken naar ons zeggen de lekkerste koffie voor in je restaurant, op kantoor, in de kantine of gewoon lekker thuis! De bonen zijn een perfect uitgebalanceerde samenstelling van Arabica koffiesoorten waardoor ze vol van smaak zijn, mild, romig, en een heerlijke aroma hebben!

Specificaties

Meer informatie
In doos 1 pak
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 256 pakken
Kleur Bruin
Materiaal Koffie
Volume - ml 1000 gram
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 120x120x240

Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr

SKU:
99278002

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 9,96 Excl. BTW € 10,86 Incl. BTW
€ 10,86 Incl. BTW € 9,96 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 1 pak
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Koffiebonen Black & Orange Medium Roast 1000gr Soort: Arabica Bonen Inhoud: 1000 gram Wij houden van koffie én die kan niet lekker genoeg zijn! Onze Black & Orange koffiebonen maken naar ons zeggen de lekkerste koffie voor in je restaurant, op kantoor, in de kantine of gewoon lekker thuis! De bonen zijn een perfect uitgebalanceerde samenstelling van Arabica koffiesoorten waardoor ze vol van smaak zijn, mild, romig, en een heerlijke aroma hebben!