Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Koffiebeker Suikerriet Smooth Bagasse 7,5oz 180ml Coffee to Go Wit
Koffiebeker Suikerriet Smooth Bagasse 7,5oz 180ml Coffee to Go Wit Koffiebeker Suikerriet Smooth Bagasse 7,5oz 180ml Coffee to Go Wit
sup proof Nieuw!

Koffiebeker Suikerriet Smooth Bagasse 7,5oz 180ml Coffee to Go Wit

SKU:
99267412

Omschrijving

Met deze plastic-vrije koffiebeker die is gemaakt van suikerriet neem je een goede stap in duurzame richting!
De koffiebeker van suikerriet is aan 2 zijden glad, dat is niet alleen uniek, dat is namelijk ook erg bijzonder. De bekers worden namelijk door speciaal ontwikkelde machines gemaakt die dit mogelijk maken. Het geeft je een fijn drinkgevoel en de beker ligt stevig in je hand. Door de isolerende werking van het suikerriet is de warmteoverdracht naar je handen ook veel minder dan bij een kartonnen koffiebeker.

Suikerriet is een plant die groeit in Azië en Zuid Amerika. Bij het verkrijgen van suiker uit de suikerriet plant blijft er een residu achter wat als afval beschouwd kan worden. Dit afval, wat ook wel bagasse wordt genoemd, bevat sterke vezels die uitermate geschikt zijn om er afbreekbare disposables van te maken.
Dus niet alleen een mooi product, maar ook een ecologisch verantwoord product. De bekers breken in de natuur volledig af door aarde en water en zijn volledig vrij van plastic en PFAS.

Specificaties

Meer informatie
In doos 500 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,09
Kleur Beige
Materiaal Suikerriet Bagasse
Volume - ml 180ml
Afmeting Ø 79,5mm x H 76mm
Type Coffee To Go
Volume - OZ 7,5oz
Afmeting verpakking (mm) 440x420x175

Koffiebeker Suikerriet Smooth Bagasse 7,5oz 180ml Coffee to Go Wit

SKU:
99267412

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 44,74 Excl. BTW € 54,14 Incl. BTW
€ 54,14 Incl. BTW € 44,74 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 500 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou