Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml
Kartonnen Koffiebekers Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml

Koffiebeker Schotse ruit Scotty per streng!

SKU:
99218145K

Omschrijving

De schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland die uit bijna geen bedrijf weg te denken is, je komt ze écht overal tegen. Je zou zeggen dat dit een beker is uit Schotland en de beker daar vandaan komt, maar dat is niet zo... De Schotse ruit koffiebeker is een écht Nederlands product en is ergens in begin jaren 90 geïntroduceerd. Het ruit dessin is tijdloos en daarom is deze beker vandaag de dag nog steeds populair!

Specificaties

Meer informatie
In doos 100 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,34
Dessin / Type Scotty
Kleur Various
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 180ml
Afmeting Ø 70,3mm x H 92mm
Volume - OZ 7.5oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Vending
Afmeting verpakking (mm) 70x70x590
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.25
Materiaal Karton / Papier / Kraft, PE

Koffiebeker Schotse ruit Scotty per streng!

SKU:
99218145K

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 3,26 Excl. BTW € 3,94 Incl. BTW
€ 3,94 Incl. BTW € 3,26 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 100 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Koffiebeker schotse ruit "Scotty" Inhoud: 180 ml - 7.5oz Afmeting: Ø 70.3mm x H 80mm Materiaal: karton Aantal per eenheid: 100 stuks De schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland die uit bijna geen bedrijf weg te denken is, je komt ze écht overal tegen. Je zou zeggen dat dit een beker is uit Schotland en de beker daar vandaan komt, maar dat is niet zo... De Schotse ruit koffiebeker is een écht Nederlands product en is ergens in begin jaren 90 geïntroduceerd. Het ruit dessin is tijdloos en daarom is deze beker vandaag de dag nog steeds populair!