Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml
Koffiebeker, Schotse ruit, Scotty, karton, 180ml
Niet op voorraad
SKU
99218145K

Koffiebeker Schotse ruit Scotty per streng!

De schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland die uit bijna geen bedrijf weg te denken is, je komt ze écht overal tegen. Je zou zeggen dat dit een beker is uit Schotland en de beker daar vandaan komt, maar dat is niet zo... De Schotse ruit koffiebeker is een écht Nederlands product en is ergens in begin jaren 90 geïntroduceerd. Het ruit dessin is tijdloos en daarom is deze... > Meer Lezen
Speciale prijs € 3,57 € 2,95 Normale prijs € 7,26
In doos: 100 stuks

Datum verwacht: Onbekend

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 100 stuks
Dessin / Type Scotty
Kleur Various
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 180ml
Afmeting Ø 70,3mm x H 92mm
Volume - OZ 7.5oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Vending
Afmeting verpakking (mm) 70x70x590
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Koffiebeker schotse ruit "Scotty" Inhoud: 180 ml - 7.5oz Afmeting: Ø 70.3mm x H 80mm Materiaal: karton Aantal per eenheid: 100 stuks De schotse ruit koffiebeker, wie kent hem niet! Eén van de meest populaire koffiebekers van Nederland die uit bijna geen bedrijf weg te denken is, je komt ze écht overal tegen. Je zou zeggen dat dit een beker is uit Schotland en de beker daar vandaan komt, maar dat is niet zo... De Schotse ruit koffiebeker is een écht Nederlands product en is ergens in begin jaren 90 geïntroduceerd. Het ruit dessin is tijdloos en daarom is deze beker vandaag de dag nog steeds populair!
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter