Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Koffiebeker plastic 150cc wit
Koffiebeker plastic 150cc wit
Op voorraad
SKU
99285135

Koffiebeker plastic 150ml wit MEEST VERKOCHT

De koffiebeker plastic 150ml in de kleur wit is ideaal voor grootverbruikers van koffie. Elke doos telt maar liefst 3000 koffiebekers waardoor de prijs per bekertje op ongeveer 1 eurocent uitkomt. Deze koffiebeker is op dit moment de meest verkochte koffiebeker bij Disposable Discounter en niet zonder reden! Goede plastic wegwerp koffiebekers herkent u aan het gewicht van een individueel koffiebekertje: Onze koffiebekers hebben een... > Meer Lezen
Speciale prijs € 33,82 € 27,95 Normale prijs € 61,17
In doos: 3000 stuks
Bestellijst
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 3000 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 24 dozen
Kleur Wit
Materiaal PS
Volume - ml 150ml
Afmeting Ø 70.3mm x H 80mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -10 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 85 °C
Volume - OZ 5oz
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) 14 ‎°F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 185 °F
Afmeting verpakking (mm) 390x390x610
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Koffiebeker plastic Materiaal: ps - 2.8 gram Afmeting: Ø 70.3mm Inhoud: 150ml Kleur: wit De koffiebeker plastic 150ml in de kleur wit is ideaal voor grootverbruikers van koffie. Elke doos telt maar liefst 3000 koffiebekers waardoor de prijs per bekertje op ongeveer 1 eurocent uitkomt. Deze koffiebeker is op dit moment de meest verkochte koffiebeker bij Disposable Discounter en niet zonder reden! Goede plastic wegwerp koffiebekers herkent u aan het gewicht van een individueel koffiebekertje: Onze koffiebekers hebben een gewicht van maar liefst 2,8 gram waardoor u er naar hartenlust koude en warme dranken in kan gieten. Dankzij het gewicht van 2,8 gram is de isolatiewaarde van dit koffiebekertje optimaal en blijft uw drankje lekker warm terwijl u uw vingers niet brandt. De inhoud van deze koffiebeker is 150ml wat hem perfect maakt voor het drinken van een heerlijk bakje koffie. De kleur wit is neutraal en ziet er fris uit. Bestel de koffiebeker plastic 150ml nu snel en voordelig bij disposablediscounter.nl!