Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
papieren koffiebeker 70,3mm 150cc 6oz vendingcup Wit
papieren koffiebeker 70,3mm 150cc 6oz vendingcup Wit Koffiebeker karton 70,3mm 150ml 6oz vendingcup Wit papieren koffiebeker 70,3mm 150cc 6oz vendingcup Wit

Koffiebeker karton 70,3mm 150ml 6oz vendingcup Wit

SKU:
99285637

Omschrijving

Koffiebekers van karton in het wit van écht sublieme kwaliteit koop je alleen bij Disposable Discounter! Waarom? Simpel; wij zoeken niet alleen naar de meest voordelige prijs, maar ook naar de beste prijs-kwaliteit verhouding én herkomst! Dit omdat de koffiebekers veelal worden geproduceerd in Azië. Onze fabrikanten worden voorzien van een audit (controlebezoek) en wij beoordelen of er voldaan wordt aan alle regels zodat jij niet alleen een goedkope, maar ook een eerlijke kartonnen koffiebeker ontvangt. Hierdoor worden de koffiebekers niet alleen goedkoop maar ook perfect! Kies jij ook voor de perfecte kartonnen koffiebeker?

Specificaties

Meer informatie
In doos 2500 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 8,56
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 18 dozen
Kleur Wit
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 150ml
Afmeting Ø 70,3mm x H 80mm
Volume - OZ 6oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Vending
Afmeting verpakking (mm) 360x360x625
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.25

Koffiebeker karton 70,3mm 150ml 6oz vendingcup Wit

SKU:
99285637

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 52,83 Excl. BTW € 63,92 Incl. BTW
€ 63,92 Incl. BTW € 52,83 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 2500 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Beker karton+pe 70,3mm 150ml 6oz vendingcup Wit Materiaal: karton+pe - 4.6 gram Afmeting: Ø 70,3mm Inhoud: 150ml - 6oz Kleur: Wit Koffiebekers van karton in het wit van écht sublieme kwaliteit koop je alleen bij Disposable Discounter! Waarom? Simpel; wij zoeken niet alleen naar de meest voordelige prijs, maar ook naar de beste prijs-kwaliteit verhouding én herkomst! Dit omdat de koffiebekers veelal worden geproduceerd in Azië. Onze fabrikanten worden voorzien van een audit (controlebezoek) en wij beoordelen of er voldaan wordt aan alle regels zodat jij niet alleen een goedkope, maar ook een eerlijke kartonnen koffiebeker ontvangt. Hierdoor worden de koffiebekers niet alleen goedkoop maar ook perfect! Kies jij ook voor de perfecte kartonnen koffiebeker?