Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! ( Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! ( Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! ( Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! ( Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! (
Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met uw logo! (
SKU
99MIY682

Kartonnen koffiebekers Nature Kraft bedrukt met logo!

Het logo of de naam van jouw bedrijf op een koffiebeker bedrukken is mogelijk! De kartonnen koffiebekers met logo versterken jouw bedrijfsnaam, uitstraling of misschien wel je boodschap! Nu kun je bij ons eenvoudig en snel online jouw prijs berekenen! Geen offertes of lang wachten, je ziet direct de prijzen in beeld voor onze top kwaliteit koffiebekers!

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende beker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons e-mailadres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte koffiebekers in kraft

Van espresso bekertje tot de grote latte macchiato beker, ze zijn te voorzien van jouw logo of ontwerp! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen koffiebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Kartonnen bekers bedrukken in hoeveel kleuren?

Flexo bedrukking tot wel 8 kleuren! De bedrukking is bij flexodrukken altijd bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming. Bedrukkingen kunnen zelfs tot 8 kleuren op een beker worden gedrukt. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. 

 

Levertijden

Omdat de kartonnen koffiebekers van Nature Kraft in Azië worden gemaakt is de levertijd 10-12 weken. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard koffiebekers om zo efficiënt mogelijk te verschepen wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte koffiebekers van karton!

 

Gratis verzending

Simpel. Alle orders van kartonnen kraft koffiebekers met bedrukking verzenden wij gratis in de Benelux! 

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en belangrijk; geen lekkerij. Naast de standaard koffiebekers zijn er ook dubbelwandige bekers, ribbelbekers en kartonnen bekers voorzien van PLA (BIO serie) te voorzien van een bedrukking. De bekers kunnen zowel voor warme als koude dranken worden ingezet en de dubbelwand- en ribbelbekers hebben zelfs nog een betere isolatie. De Nature Kraft koffiebekers zijn gemaakt van ongebleekt karton. De bekers zijn uitermate stevig en hebben aan zowel de buitenzijde als de binnenzijde een mooie natuurlijke bruine kleur. 

De formaten lopen uiteen van Espresso tot de grote Latte Macchiato bekers en worden aangeduid in OZ (Amerikaanse maatgeving) en CC's. De Espressobeker van 4oz is ongeveer 120cc en vult men af met een inhoud van 100cc (schenkmaat). De Coffee to Go kartonnen bekers zeggen het eigenlijk al; om mee te nemen! Steviger karton en beter geschikt voor onderweg. Alle bekers zijn te voorzien van zwarte of witte deksels die apart te bestellen zijn in onze winkel. De meest verkochte koffiebekers zijn de 240cc Coffee2Go en de 180cc (vending) bekers. Waarom? Simpel; ze zijn het meest populair!

De bekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want je wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om ervoor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!