Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Industriepapier zwaar 36cm x 380m 3 laags blauw uierpapier Industriepapier zwaar 36cm x 380m 3 laags blauw uierpapier Industriepapier zwaar 36cm x 380m 3 laags blauw uierpapier
Industriepapier zwaar 36cm x 380m 3 laags blauw uierpapier
Op voorraad
SKU
99258042

Industrie uierpapier zwaar 36cm x 380m 3 laags blauw

De blauwe 3 laags industriële en volledig verlijmde poetsrollen die met name worden gebruikt in de Automotive. Bij fabricage en onderhoud in de automotive is een schone werkomgeving uitermate belangrijk. Wij leveren pluisarm, sterk absorberend poetspapier in een... > Meer Lezen
Speciale prijs € 42,29 € 34,95
In doos: 1 rol
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Meer informatie

Meer informatie
In doos 1 rol
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 30 rollen
Kleur Blauw
Materiaal Cellulose Papier
Afmeting 360mm x 380m
Dikte 3 laags
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 375x375x360
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Industriepapier 3 laags cellulose zwaar blauw Materiaal: Cellulose 3 laags extra zwaar Afmeting: 380m x 36cm Kleur: Blauw Aantal per pak: 1 rol De blauwe 3 laags industriële en volledig verlijmde poetsrollen die met name worden gebruikt in de Automotive. Bij fabricage en onderhoud in de automotive is een schone werkomgeving uitermate belangrijk. Wij leveren pluisarm, sterk absorberend poetspapier in een wegwerpvariant. Onze producten zijn tevens uitermate geschikt voor het opruimen van grove vervuiling. Daarnaast hebben wij handreinigers van het merk Dreumex die speciaal voor sterke vervuiling ontwikkeld is. Garagebedrijven en werkplaatsen kunnen niet zonder!
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter