Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
bedrukte kartonnen ijsbekers
Disposables bedrukken Disposables bedrukken bedrukte kartonnen ijsbekers bedrukte kartonnen ijsbekers 350ml 120ml 240ml bedrukte kartonnen ijsbekers bedrukte kartonnen ijsbekers

IJsbekers karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY072

Omschrijving

Een ijsje voor onderweg hoort natuurlijk in een kartonnen ijsbeker en het liefst nog met jouw naam of logo op de beker gedrukt! Bij ons kun je nu ijsbekers bestellen voorzien van jouw ontwerp of logo! Snelle levertijden van 21 werkdagen of even geduld en messcherpe prijzen! Bij ons ben je aan het goede adres voor jouw bedrukte ijsbekers! Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen ijsbeker met uw logo kost!

Specificaties

Meer informatie
In doos Varierend

IJsbekers karton bedrukt met logo!

SKU:
99MIY072

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 Incl. BTW € 0,00 Excl. BTW
Bereken je prijs

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende beker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Bekers die digitaal worden geprint bij snelle levertijden kunnen niet met PMS kleuren worden aangeduid, wij benaderen de kleuren zover als mogelijk. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte ijsbekers 

Genieten van die lekkere bollen met Italiaans ijs terwijl je door het park loopt! Natuurlijk hoort ijs in een kartonnen ijsbeker welke wij voeren in 3 maten, namelijk klein, middel en groot. Gewoon om het eenvoudig te houden! De ijsbekers zijn voorzien van een dubbele coating aan zowel de binnen- als buitenzijde en kunnen volledig worden bedrukt met jouw ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen ijsbeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Kartonnen ijsbekers bedrukken in hoeveel kleuren?

Digitaal geprint of flexo tot wel 8 kleuren! Een full color bedrukking (4 kleuren) met korte levertijden wordt digitaal geprint. Kleuren zijn een benadering van de PMS kleuren die reclamebureaus vaak gebruiken. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming. Wens je de ontwerpen in volle PMS kleuren te drukken dan is dit mogelijk tot wel 8 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. 

 

Snelle levering kan, maar wachten loont!

Binnen circa 21 werkdagen kunnen wij al kartonnen ijsbekers bedrukken in een oplage vanaf 1260 stuks in elk getoond formaat. Kun je wel even wachten? Kies dan voor de optie 10-12 weken. Omdat de bekers in Azië worden gemaakt is de levertijd langer. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard kartonnen bekers om zo efficiënt mogelijk te verschepen wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte ijsbekers van karton!

 

Gratis verzending

Simpel. Alle orders van kartonnen ijsbekers met bedrukking verzenden wij gratis in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en robuuste kwaliteit!

De formaten zijn klein 150ml 5oz (korte levertijden) en 120ml 4oz voor de langere levertijd, middel 240ml 8oz en groot 350ml 12oz. De aanduiding OZ is Amerikaans en komt veel voor in bekerland. Wij vermelden altijd de inhoud van de kartonnen bekers erbij in CC's (of ml wat gelijk is aan CC). Onze ijsbekers zijn van steviger karton en beter geschikt voor onderweg. Het karton is aan twee zijden gecoat met een PE laag die de beker beschermt tegen verzwakking door condens of vocht. Dit maakt de ijsbekers uitermate geschikt voor ijs of een koude inhoud. 

De kartonnen bekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want je wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om er voor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!