Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.

Incontinentiemateriaal & Luiers

Incontinentie (of ongewild urineverlies) is een probleem waar mensen van alle leeftijden last van kunnen krijgen. Incontinentie kan zorgen voor veel persoonlijk ongemak, maar gelukkig bestaan er verschillende manieren om te voorkomen dat dit een probleem is dat u in de weg staat om een kleurrijk en actief leven te leiden.
Disposable Discounter begrijpt dit probleem en biedt daarom een uitgebreid assortiment absorberende producten aan. In de online winkel vind je een groot aanbod van Seni incontinentieproducten van premium kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De producten zijn huidvriendelijk, comfortabel en discreet en beschermen optimaal.