Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Duni Breeze Mint Blue
Duni Daffodil Joy
Duni Floret
Duni Ocean Mint
Duni Ocean Pebbles
Duni Ocean Pink
Duni Painted Tulips
Duni Poppy Field
Duni Soft Tropics
Duni Sunflower Day
Duni Tropical Garden
Duni Tropical Lily
Duni White Asparagus

Duni Seizoen Collectie

De perfecte tafelaankleding voor elk seizoen met Duni seizoen collectie

Als je op zoek bent naar een manier om je tafel te versieren met stijl en klasse, dan is de Duni Seizoen collectie iets voor jou. Deze collectie bestaat uit verschillende producten die zijn ontworpen om bij elk seizoen te passen. Of je nu een gezellige herfsttafel wilt creëren, een feestelijke wintertafel, een vrolijke lente tafel of een zomerse tafel, je vindt het allemaal in onze Duni Seizoen collectie.

De Duni Seizoen collectie bevat onder andere servetten, tafelkleden, placemats en kaarsen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een elegante uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en thema’s die passen bij de sfeer van het seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor warme oranje en bruine tinten voor de herfst, sprankelende zilver en goud voor de winter, frisse groen en geel voor de lente en helder blauw en roze voor de zomer.

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter