Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Honey Spoon / honinglepel 7 gram
Honey Spoon / honinglepel 7 gram Roerstaafjes & Lepeltjes Honey Spoon / honinglepel 7 gram Honey Spoon / honinglepel 7 gram Honey Spoon / honinglepel 7 gram Honey Spoon / honinglepel 7 gram

Honey Spoon / honinglepel 7 gram

SKU:
99288802K

Omschrijving

De Honey Spoon is een lepeltje en cupje ineen. De silo bevat 20 HoneySpoons. Een echte eyecatcher en superlekker voor bijvoorbeeld in de thee! Honing is een natuurlijke zoetmaker en bevat 25% minder calorieën dan suiker. De HoneySpoons bevatten 100% bloemenhoning en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een lepeltje honing per dag versterkt het immuunsysteem en geeft energie voor de dagelijkse bezigheden. Daarnaast is honing rijk aan vitaminen en mineralen. Al deze feiten kunnen niet verkeerd zijn…toch? Daarnaast is knoeien nu verleden tijd.

Specificaties

Meer informatie
In doos 20 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,34
Kleur Vloeibaar Goud
Materiaal Honing
Volume - ml 7 Gram
Afmeting verpakking (mm) 70x70x135

Honey Spoon / honinglepel 7 gram

SKU:
99288802K

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 6,38 Excl. BTW € 6,95 Incl. BTW
€ 6,95 Incl. BTW € 6,38 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 20 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Honey Spoon honinglepel Afmeting: 7 gram Kleur: Wit Aantal per doos: 20 stuks De Honey Spoon is een lepeltje en cupje ineen. De silo bevat 20 HoneySpoons. Een echte eyecatcher en superlekker voor bijvoorbeeld in de thee! Honing is een natuurlijke zoetmaker en bevat 25% minder calorieën dan suiker. Een lepeltje honing per dag versterkt het immuunsysteem en geeft energie voor de dagelijkse bezigheden. Daarnaast is honing rijk aan vitaminen en mineralen. Al deze feiten kunnen niet verkeerd zijn…toch? Daarnaast is knoeien nu verleden tijd.