Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Handschoenen nitril ongepoederd M zwart
Handschoenen nitril ongepoederd M zwart Handschoenen nitril Cat III ongepoederd M zwart Handschoenen nitril ongepoederd M zwart Handschoenen nitril ongepoederd M zwart

Handschoenen nitril Cat III ongepoederd M zwart

SKU:
99216900K

Omschrijving

Voordelen:

Zeer sterk; goede weerstand tegen scheuren en gaten
Goed tegen olie, vet, koolwaterstof, zuren en basen
Geschikt voor mensen met een latex allergie
Qua prijs vaak vergelijkbaar met latex, maar met een langere levensduur

Nadelen:

Niet geschikt voor ketonen (oplosmiddel), oxiderende zuren en stikstof

Onze nitril handschoenen zijn hét alternatief voor latex. Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex alleen is nitril sterker en voorkomt het een allergene werking en is het een meer betrouwbare handschoen. Ze voldoen aan hoge eisen en kunnen daarom ingezet worden voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën of tatoeëerders, maar ook het gebruik van laboratoriumwerk of bij patiënten in de zorg en pedicuren. De nitril handschoenen zitten als een tweede huid om je handen en geven een goed tast gevoel. Ook zijn ze elastisch en hebben ze een goed draagcomfort met een goede pasvorm.

Normen:

EN420, EN455-1/2/3/4
Class I
EN388 / EN374-1/2/3/4
CATIII
AQL 1.5

Specificaties

Meer informatie
In doos 100 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Kleur Zwart
Materiaal Nitril
Afmeting M
Model Poedervrij
Afmeting verpakking (mm) 75x128x140

Handschoenen nitril Cat III ongepoederd M zwart

SKU:
99216900K

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 8,95 Excl. BTW € 10,83 Incl. BTW
€ 10,83 Incl. BTW € 8,95 Excl. BTW Al vanaf: € 6,53
Op voorraad
In doos 100 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Handschoenen nitril ongepoederd M zwart Materiaal: Nitril - ongepoederd Afmeting: maat M Kleur: zwart Aantal per doos: 100 stuks Voordelen: Zeer sterk; goede weerstand tegen scheuren en gaten Goed tegen olie, vet, koolwaterstof, zuren en basen Geschikt voor mensen met een latex allergie Qua prijs vaak vergelijkbaar met latex, maar met een langere levensduur Nadelen: Niet geschikt voor ketonen (oplosmiddel), oxiderende zuren en stikstof Onze nitril handschoenen zijn hét alternatief voor latex. Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex alleen is nitril sterker en voorkomt het een allergene werking en is het een meer betrouwbare handschoen. Ze voldoen aan hoge eisen en kunnen daarom ingezet worden voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën of tatoeëerders, maar ook het gebruik van laboratoriumwerk of bij patiënten in de zorg en pedicuren. De nitril handschoenen zitten als een tweede huid om je handen en geven een goed tast gevoel. Ook zijn ze elastisch en hebben ze een goed draagcomfort met een goede pasvorm. Normen: EN420, EN455-1/2/3/4 Class I EN388 / EN374-1/2/3/4 CATIII AQL 1.5