Het is op dit moment heel erg druk. De bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice kan daarom langer duren dan je van ons gewend bent. Houd daarom rekening met een vertraging van 1 - 3 werkdagen. Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie en check ook je track&trace informatie als je bestelling verzonden is.
Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Food zakjes bedrukt met logo! bedrukte broodzakjes wit optie kraft optie kraft zakjes met eigen ontwerp eigen logo op papieren zak Food zakjes bedrukt met logo! Food zakjes bedrukt met logo!
bedrukte broodzakjes
SKU
99MIY123

Food zakjes bedrukt met logo!

Een handig milieuvriendelijk papieren food zakje welke in diverse maten leverbaar is. Papieren zakjes worden veel gebruikt door broodjeszaken over de gehele wereld en zijn daarom ook erg populair. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met... > Meer Lezen

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende food zakjes toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres [email protected] en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de zakjes drukken. De levertijden van de papieren zakken gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

 

Bedrukte food zakjes of broodzakken

In vele broodjeszaken zijn vele soorten en maten van papieren zakjes te vinden. Naast hygiëne zijn de zakjes ook geschikt om het bedrijf mee te promoten door ze te voorzien van een logo of naam. De zakjes zijn in cellulose met een dikte van 32 grams per m2 of in bruin kraft van 36 grams per m2 leverbaar. Tevens kunnen de papieren zakjes aan zowel de voorzijde als de achterzijde worden bedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende formaten om zo het best passende zakje voor jouw product te vinden. Bij ons kun je ze voorzien van een eigen ontwerp of logo! Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, Je kunt het zelf direct online zien wat jouw bedrukte papieren zakjes met logo of ontwerp kosten! 

 

Levertijden & Drukproeven

Voordat wij de papieren zakken definitief gaan drukken zenden wij je een voorbeeld in PDF (drukproef) die je kunt beoordelen op juistheid. Zo weet je altijd van te voren of jouw ontwerp goed op de zakken wordt gedrukt! Na de goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden is de levertijd ongeveer 5-7 weken, afhankelijk van het seizoen kunnen levertijden oplopen. 

 

Bijdrage verzending 

Wij rekenen een kleine bijdrage voor het verzenden van de bedrukte papieren zakken in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Uitstraling: Zowel in wit cellulose als in bruin kraft papier met een ECO look zijn de papieren zakjes te voorzien van een eigen ontwerp. De bruine kraft variant geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is het beste te bedrukken met harde donkere kleuren.

Drukkleuren en clichekosten: De kleuren die op de zakken kunnen worden gedrukt zijn eigen kleuren. Je kunt jouw kleuren zelf aanleveren en wij zoeken een bijpassende kleur voor jou. Indien je PMS kleuren hebt zullen wij deze kleuren benaderen. Alle zakken van papier worden zonder logo's voorgedrukt en je bent geheel vrij om jouw eigen indeling te maken! Elke kleur kan worden gerasterd, dit houdt in dat bij een kleur een lager percentage van de inkt wordt gebruikt. Bijvoorbeeld; je wenst 2 kleuren blauw te drukken. Het mooiste is om 2 volle PMS kleuren te gebruiken, echter, je kunt ook dezelfde kleur gebruiken alleen deze maar 50% drukken. Op de zakken zie je dan een fijn raster en ziet de kleur er lichter uit. Dit is een eenvoudige manier om met 1 kleur andere tinten te drukken. De clichekosten van de papieren zakken zijn gratis! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2010 - - Disposable Discounter