Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
Food Bucket Red Lines 130oz Food Bucket Red Lines 130oz Food Bucket Red Lines 130oz Food Bucket Red Lines 130oz
Food Bucket Red Lines 130oz
Op voorraad
SKU
99218751

Food Bucket Red Lines 130oz

De familie ton met friet, wie kent 'm niet?! Wij noemen het de Food Buckets, een écht Amerikaans product waar kippenvleugeltjes of heul veul patat in verpakt kan worden! Natuurlijk kun je er ook je koffie in tappen maar dan weet je zeker dat je geen oog meer dicht... > Meer Lezen
Speciale prijs € 63,34 € 52,35
In doos: 150 stuks
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Meer informatie

Meer informatie
In doos 150 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op N/A
Dessin / Type Red Lines
Kleur Wit
Materiaal Karton + PE
Volume - ml 3845ml
Afmeting Ø 214mm x H 170mm
Volume - OZ 130oz
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Afmeting verpakking (mm) 655x440x460
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 0,50
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: Food Bucket Red Lines 130oz Materiaal: Karton Afmeting: Ø 214mm x H 170mm Inhoud: 3845ml - 130oz Kleur: Red Lines De familie ton met friet, wie kent 'm niet?! Wij noemen het de Food Buckets, een écht Amerikaans product waar kippenvleugeltjes of heul veul patat in verpakt kan worden! Natuurlijk kun je er ook je koffie in tappen maar dan weet je zeker dat je geen oog meer dicht doet.. De buckets met het RedLines dessin zijn vrij universeel te gebruiken en eventueel af te sluiten met een kartonnen deksel die in de bucket valt.
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter