Heb je een vraag?
Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
Flesje PET helder 330cc met oranje dop
Flesje PET helder 330cc met oranje dop Disposable Discounter mini Review: PET Flessen Flesje PET helder 330cc met oranje dop Flesje PET helder 330cc met oranje dop

Flesje PET helder 330cc met oranje dop

SKU:
99218330

Omschrijving

Onze gerecyclede rPET flesjes zijn de perfecte verpakking voor sappen, dranken of andere lekkernijen! De flessen zitten verpakt in dozen samen met oranje doppen. Ook zijn onze rPET flessen vrij van de chemische stof BPA, wel zo fijn!

Specificaties

Meer informatie
In doos 150 stuks
Bijdrage milieuheffing Per 5 januari 2023 is er een nieuwe wet van kracht waardoor op een aantal producten een verplichte Bijdrage Milieuheffing wordt geheven. (Zie onze infopagina “Single Use Plastics” welke onderaan de website te vinden is.) Vanaf 1 juli 2023 is het voor iedereen verplicht een bijdrage te vragen voor alle plastic verpakkingen voor onmiddellijke consumptie of “To Go”. Deze bijdrage is wettelijk verplicht en bedoeld om zwerfafval te verminderen. De hoogte van deze bijdrage mag je zelf vaststellen. Het staat je vrij om deze bijdrage Milieuheffing nu alvast in de voeren. € 4,07
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 16 dozen
Kleur Transparant
Materiaal RPET
Volume - ml 330ml
Afmeting Ø 57mm x H 170mm
Temperatuurbereik Celsius °C (min) -18 °C
Temperatuurbereik Celsius °C (max) 70 °C
Volume - OZ 12oz
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (min) -0.4 °F
Temperatuurbereik Fahrenheit ‎°F (max) 158 °F
Afmeting verpakking (mm) 490x390x590
Bijdrage milieuheffing richtprijs (advies per stuk) 0.10

Flesje PET helder 330cc met oranje dop

SKU:
99218330

Volume discount

Aantal Price/Item Korting
€ 29,99 Excl. BTW € 36,29 Incl. BTW
€ 36,29 Incl. BTW € 29,99 Excl. BTW
Op voorraad
In doos 150 stuks
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Omschrijving: Flesje PET helder 330cc met oranje dop Materiaal: rPET Inhoud: 330cc Aantal per doos: 150 stuks flessen en doppen Onze gerecyclede rPET flesjes zijn de perfecte verpakking voor sappen, dranken of andere lekkernijen! De flessen zitten verpakt in dozen samen met oranje doppen. Ook zijn onze rPET flessen vrij van de chemische stof BPA, wel zo fijn!