Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
double wall koffiebeker karton double wall koffiebeker karton
double wall koffiebeker karton
SKU
99MIY052

Dubbelwandige koffiebekers glad bedrukt met logo!

De koffiebeker is voorzien van een extra kartonnen laag aan de buitenzijde die ervoor zorgt dat de beker beter isoleert tegen de warme inhoud. Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen dubbelwandige koffiebeker met logo kost!

In doos: Varierend

Precies hoe jij het wil

Kies je configuratie

Gekozen opties

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00

Prijs voor gekozen configuratie

per 1000 Stuks
Totaalprijs inclusief eenmalige kosten: € 0,00 € 0,00
Gegevens

Instructies:

Je kunt jouw ontwerpen of logo's aanleveren in minimaal 300 dpi. Alle bekers hebben een gebogen template waar je rekening mee dient te houden betreffende het ontwerp van bijvoorbeeld lijnen. Wil je een template van ons ontvangen om daar een ontwerp op te (laten) maken, zend ons dan een mail, wij sturen je dan de template voor de betreffende beker toe. Logo's dienen te worden aangeleverd in .EPS of .AI bestanden en kleurennummers in PMS indien je deze hebt.

Bekers die digitaal worden geprint bij snelle levertijden kunnen niet met PMS kleuren worden aangeduid, wij benaderen de kleuren zover als mogelijk. 

Ontwerpen of drukproeven worden alleen gemaakt bij een daadwerkelijke bestelling. Via www.wetransfer.com kun je jouw bestanden aanleveren met ons email adres info@disposablediscounter.nl en het ordernummer in het onderwerp. Wij zullen je via dezelfde website de drukproeven zenden van het definitieve ontwerp alvorens wij de bekers drukken. De levertijden van de bekers gaan in op het moment van goedkeuring van de definitieve drukproeven die door ons zijn gezonden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Bedrukte dubbelwandige koffiebekers in gladde uitvoering

De handjes lekker koel met een goed geïsoleerde beker die te voorzien is van jouw logo of ontwerp! De koffiebeker is voorzien van een extra kartonnen laag aan de buitenzijde die ervoor zorgt dat de beker beter isoleert tegen de warme inhoud. Deze buitenste kartonnen laag kan zowel in wit als in bruin karton worden uitgevoerd waarmee je de uitstraling van jouw merk kunt benadrukken. De binnenzijde van de beker is altijd wit en onderaan de beker zal altijd een witte rand zichtbaar zijn welke niet te bedrukken is. Met onze handige online tool kun je in slechts een paar muisklikken jouw prijs berekenen. Geen offertes opvragen of misverstanden, je kunt het zelf direct online zien wat jouw kartonnen koffiebeker met logo kost! Laagste prijs garantie? Niet nodig, wij zijn namelijk al keihard de goedkoopste!

 

Kartonnen bekers bedrukken in hoeveel kleuren?

Digitaal geprint of flexo tot wel 6 kleuren! Een full color bedrukking (4 kleuren) met korte levertijden worden digitaal geprint. Kleuren zijn een benadering van de PMS kleuren die reclamebureaus vaak gebruiken. De opdrukken zijn bijzonder scherp en perfect voor een reclame uiting of juist voor de presentatie van jouw onderneming. Wens je de ontwerpen in volle PMS kleuren te drukken dan is dit mogelijk tot wel 6 kleuren. Een foto of een afbeelding kan al worden gedrukt vanaf 4 kleuren wat men ook wel full color noemt. 

 

Snelle levering kan, maar wachten loont!

Binnen 21 dagen kunnen wij al dubbelwandig kartonnen koffiebekers bedrukken in een oplage vanaf 1000 stuks in elk getoond formaat. Kun je wel even wachten? Kies dan voor de optie 10-12 weken. Omdat de bekers in Azië worden gemaakt is de levertijd langer. Wij vullen de containers en combineren alle orders van bedrukkingen en standaard koffiebekers om zo efficient mogelijk te verschepen wat resulteert in uiterst scherpe prijzen van bedrukte koffiebekers van karton!

 

Gratis verzending

Simpel. Alle orders van dubbelwandige kartonnen koffiebekers met bedrukking verzenden wij gratis in de Benelux!

 

Kwaliteit & Formaten

Geselecteerd op kwaliteit: stevig karton, scherpe bedrukkingen en belangrijk, geen lekkerij. Naast de standaard koffiebekers zijn er ook dubbelwand bekers, ribbelbekers en kartonnen bekers voorzien van PLA (BIO serie) te voorzien van een bedrukking. De bekers kunnen voor zowel warme als koude dranken worden ingezet en de dubbelwand en ribbelbekers hebben zelfs nog een betere isolatie.

De formaten lopen uiteen van Espresso tot grote Latte Macchiato bekers en worden aangeduid in OZ (Amerikaans) en CC's. De Espressobeker van 4oz is ongeveer 120cc en vult met af met een inhoud van 100cc (schenkmaat). De Coffee to Go kartonnen bekers zeggen het eigenlijk al, om mee te nemen! Steviger karton en beter geschikt voor onderweg. Alle bekers zijn te voorzien van zwarte of witte deksels die apart te bestellen zijn in onze winkel. De 150cc en de 180cc (vending) bekers met een bovendiameter van 70,3mm zijn de meest verkochte koffiebekers. Waarom? Simpel, ze zijn het goedkoopste!

De bekers worden gemaakt in Azië waar wij streng letten op de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken hebben audit gehad en wij weten met wie we zaken doen. Dit is belangrijk voor jou, want jij wilt kwaliteit en natuurlijk ook dat de fabrieken zich houden aan de gedragscode. Wij controleren dit middels een kwaliteitscheck om er voor te zorgen dat jij niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een eerlijk product!