Heb je een vraag?

Waar vind ik mijn facturen?
Deze kun je vinden door in je account naar 'Mijn bestellingen' te gaan en te klikken op 'Bekijk bestelling' van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.
Bezorgen jullie ook buiten Nederland en België?
Ja! We bezorgen in nagenoeg alle landen ter wereld. De verzendkosten worden getoond in de stap na het invoeren van het afleveradres.
Mijn gegevens zijn gewijzigd, waar kan ik dat aanpassen?
Je kunt je gegevens wijzigen in je account bij accountoverzicht onder het kopje 'Mijn account'.
De allerlaagste prijs!
Voor ruim 10.000 producten
BIO Nature Kraft draagtassen 32+18x26cm bruin BIO Nature Kraft draagtassen 32+18x26cm bruin
BIO Nature Kraft draagtassen 32+18x26cm bruin
Niet op voorraad
SKU
99267010

BIO Nature Kraft draagtassen 32+18x26cm bruin

In veel Zuid-Europese landen is het gratis weggeven van deze plastic tasjes al verboden en dit is nu tevens het geval in Nederland omdat deze grote negatieve effecten hebben op het milieu. Consumenten steunen het verminderen van plastic draagtassen. Omdat de cafetariabranche ook onder deze regeling valt is het gebruik van papieren draagtassen de perfecte oplossing en tevens al jaren een duurzamer en beter alternatief! Deze papiere... > Meer Lezen
Speciale prijs € 36,48 € 30,15 Normale prijs € 62,07
In doos: 300 stuks

Datum verwacht: Onbekend

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden

Product Details

Meer informatie
In doos 300 stuks
Wil je een pallet bestellen? Zoveel gaan er op 30 dozen
Dessin Nature Kraft
Kleur Bruin
Materiaal Papier
Afmeting 320+180x260mm
Dikte 70 g/m2
Origineel Artikel of Model Black & Orange
Model Snacktas
Afmeting verpakking (mm) 275x330x540
Samen staan ze sterk

Dit vinden we nou écht iets voor jou

Gegevens
Omschrijving: draagtassen blokbodem - 32 x 18 x 26 cm - 70 grs Materiaal: papier ECO Afmetingen: 32 x 18 x 26 cm Dikte: 70 grs Kleur: bruin Tasjes wetgeving Het gratis weggeven van de plastic hemdtassen en draagtassen is verleden tijd vanaf 1 januari 2016. In veel Zuid-Europese landen is het gratis weggeven van deze plastic tasjes al verboden en dit is nu tevens het geval in Nederland omdat deze grote negatieve effecten hebben op het milieu. Consumenten steunen het verminderen van plastic draagtassen. Omdat de cafetariabranche ook onder deze regeling valt is het gebruik van papieren draagtassen de perfecte oplossing en tevens al jaren een duurzamer en beter alternatief! Deze papieren draagtassen zijn door de fabrikant FSC gecertificeerd en volledig duurzaam. Daarnaast straalt een papieren snacktas kwaliteit uit en komt de friet krokanter bij de klant aan!
Copyright © 2010 - - Disposable Discounter